Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Samsung Galaxy Tab a fost lansata in Romania

05 Noiembrie 2010



Orange si Samsung au lansat Samsung Galaxy Tab în România, prima tabletă cu SIM care foloseşte sistemul de operare Google Android 2.2.
Datorită ecranului tactil şi browserului cu Flash Player v10, navigarea pe internet devine uşoară şi mai interesantă ca până acum. Utilizatorii vor putea accesa reţele sociale, jocuri online, aplicaţii din Android Market sau site-uri cu animaţii interactive. Tableta permite navigaţia GPS şi utilizarea aplicaţiilor de Augmented Reality. Mai mult decât atât, Samsung Galaxy Tab poate fi folosit şi ca e-Book reader pentru ziarele, revistele sau cărţile preferate.
Samsung Galaxy Tab este ideală şi pentru fotografii, filme HD, muzică sau apeluri video. Are un ecran cu o diagonală de 7” (18 cm), la o rezoluţie de 1024x600 pixeli. Tableta cântăreşte doar 380 de grame şi este dotată cu memorie internă de 16 GB, un card microSD de până la 32 GB şi două camere video.



Samsung Galaxy Tab este disponibilă în oferta Orange la preţuri începând de la 349 EUR împreună cu abonamentele de internet Colibri. Orange a pregătit şi un abonament creat special pentru Samsung Galaxy Tab - Colibri 35. Cu un tarif de 35 EUR/lună (TVA inclus), aceştia beneficiază de acces nelimitat la internet. Noul abonament are incluse opţiuni de 100 SMS/lună în reţea, Happy Night (între 00:00 şi 07:00), Cost Control şi upload la viteză ridicată de până la 1.46 Mbps. Cu opţiunea Cost Control, clienţii au trafic nelimitat şi garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar. Opţiunea Happy Night permite accesul gratuit şi nelimitat la internet pentru sesiunile de conectare începute şi terminate în timpul nopţii, între 00:00 şi 07:00.
Colibri 35 oferă şi acces la serviciile de voce mobilă la tarife naţionale standard: 0,146 EUR/min în reţea şi 0,198 EUR/min în alte reţele naţionale. De asemenea, abonamentul include un bonus de 60 de minute de apeluri video în retea şi 30 MMS.


Samsung Galaxy Tab va fi disponibil pentru comandă de astăzi în magazinul online, şi de luni, 8 noiembrie, în magazinele Orange.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
instalarewindows7.com
un telefon pe care trebuie sa-l ai
30 Octombrie 2011, 10:36:29