Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cisco sarbatoreste telefonul IP cu numărul 30 de milioane

09 Noiembrie 2010Cisco sărbătoreşte distribuirea telefonului Internet Protocol (IP) cu numărul 30 de milioane către una din cele mai mari instituţii bancare şi de servicii financiare din lume, HSBC. Ca parte a strategiei de standardizare, pentru a permite un standard global uniform în întregul grup, HSBC a instalat deja peste 100.000 de telefoane Cisco Unified IP Phone în 87 de locaţii.
HSBC a început implementarea telefoanelor Cisco Unified IP Phones acum 18 luni, acum aflându-se la jumătatea unui program global de trei ani în urma căruia va rezulta o bază totală de 354.000 de dispozitive Cisco până la sfârşitul anului 2012. Cu investiţii în tehnologii de comunicare şi colaborare precum Cisco TelePresence, telefoanele Cisco Unified IP şi Cisco WebEx, HSBC doreşte să contribuie semnificativ la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, prin reducerea călătoriilor de afaceri în 2012.
Cisco a avut primul apel de Voce pe IP în 1997 şi a vândut primul telefon Cisco Unified IP Phone în 1998.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite