Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

D-Link lanseaza programul Business Energizer

09 Noiembrie 2010



D-Link anunţă lansarea programului de bonusare ‘D-Link Business Energizer’, în parteneriat cu trei dintre distribuitorii săi, Asesoft Distribution, ElkoTech România si Scop Computers.
În perioada 15 noiembrie 2010 – 15 februarie 2011, resellerii care se adresează întreprinderilor mici si mijlocii se pot înscrie pentru colectarea de credite. Participantii vor primi credite cu ocazia, de exemplu, a vânzării de produse D-Link sau a participării la diverse actiuni D-Link. Când resellerul a colectat un credit de minimum 5.000 de puncte, se înscrie în cursa pentru marele premiu: un ceas Omega Seamaster, în stilul celui purtat de James Bond, evaluat la cca 3.000 de euro. Începând din 15 noiembrie, resellerii interesati de acest program se pot înregistra pe www.dlink-energizer.ro.
„Reteaua de reselleri D-Link stă la baza satisfactiei clientilor nostri. Din acest motiv, este foarte important pentru noi să oferim partenerilor nostri mai mult decât doar suport constant si oportunitati multiple de training; vrem, de asemenea, să le răsplătim loialitatea fată de D-Link si de aceea suntem nerăbdători să începem acest program“, declară Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite