Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Flanco se extinde, dupa ce a evitat falimentul

18 Noiembrie 2010



Retailerul Flanco anunta deschiderea, in luna decembrie, a doua noi magazine, in galeriile Family Center din care fac parte si magazine Kaufland din orasele Botosani si Giurgiu. Mai mult, retailerul are alte 15 contracte in negocieri pentru magazine in mall-uri existente sau parcuri de retail noi cu ancore puternice.
Cele doua magazine noi totalizeaza un spatiu de vanzare de 1,000 mp iar compania se asteapta la vanzari totale de 10 milioane RON in primul an de functionare, investitia in deschiderea magazinelor, inclusiv stocuri, fiind de 2 milioane RON.


Noile magazine vor oferi o gama extinsa de produse electronice, electrocasnice si IT&C, venind inca de la deschidere in intampinarea clientilor cu oferte promotionale.


“Exista un interes foarte mare din partea dezvoltatorilor in a avea un magazin Flanco in portofoliu, tinand cont de potentialul foarte mare de dezvoltare, dar si de stabilitatea financiara a companiei. Parteneriatul pe care Flanco il are cu toti dezvoltatorii de parcuri de retail este unul extrem de solid si care va aduce beneficii tuturor partilor,“ a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.


Prin deschiderea celor doua magazine noi, reteaua Flanco ajunge la un numar de 72 magazine, in urmatorul an compania prevazand deschiderea a inca 15 magazine, in functie de lansarile de parcuri de retail noi sau de finalizarea negocierilor cu mall-urile existente.


Flancoa depus la jumatatea anului planul de reorganizare care a fost acceptat de creditori, ulterior grupul Asesoft preluand 60% din actiuni si anuntand ca va investi 4 milioane de euro in dezvoltare. Flanco isi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piata de 10%, urmand sa realizeze o cifra de afaceri de 110 milioane euro.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Ciprian
Ce articol interesant. Sper sa fie si altele de genul acesta. Ciprian , Expert in <a href="http://www.elichidare.ro"> insolventa </a>.
06 Ianuarie 2011, 05:01:14