Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

HP lansează conceptul „Instant-On” pentru companii şi sectorul public

18 Noiembrie 2010HP prezintă noua sa viziune „Instant-On” pentru companii şi organizaţii publice, care presupune includerea tehnologiei în toate iniţiativele companiilor sau a instituţiilor astfel să le pregătească pentru a răspunde mai bine aşteptărilor clienţilor sau cetăţenilor.
HP lansează, de asemenea, noi pachete integrate de servicii şi soluţii care pot ajuta companiile şi organizaţiile din sectorul public să implementeze tehnologia „Instant-On”.
Pe măsură ce tehnologiile mobile şi de cloud computing câştigă tot mai mulţi adepţi, lumea se transformă într-un mediu permanent conectat. De aceea, clienţii şi cetăţenii aşteaptă răspunsuri imediate sau în doar câteva secunde, nemaifiind dispuşi să aştepte zile sau săptămâni întregi.
Un nou studiu comandat de HP arată că rolul jucat de soluţiile IT în activitatea companiilor se schimbă. Dacă în trecut IT-ul avea rol administrativ, în prezent el ajunge să se identifice cu însăşi compania, sub toate aspectele ei.
86% dintre managerii de top din companii sau din sectorul public consideră că a devenit important pentru companii să se adapteze schimbărilor apărute în cerinţele clienţilor. 78% dintre ei cred că tehnologia este un element esenţial pentru inovare în sectorul public şi în mediul de afaceri. 85% dintre respondenţi au menţionat faptul că, pentru a avea succes, tehnologia trebuie integrată în serviciile oferite de mediul de afaceri şi în sectorul public.
Oferta HP include serviciile de implementare, dispozitivele mobile necesare pentru acces, precum şi centrele de date globale necesare pentru a susţine un timp de răspuns imediat.
„Acele companii care reuşesc să se ridice, în mod regulat, la înălţimea aşteptărilor clienţilor săi au o anumită structură. Conceptul Instant-On reprezintă un avantaj competitiv şi un element de diferenţiere, care le oferă clienţilor, angajaţilor, partenerilor şi cetăţenilor răspunsuri imediate pentru nevoile lor, iar HP are soluţiile care fac posibilă această viteză de răspuns”, a declarat Thomas E. Hogan, Vicepreşedinte Executiv Enterprise Sales, Marketing and Strategy HP.


Noul set de soluţii integrate HP are la bază portofoliul de hardware, software, servicii şi proprietate intelectuală al companiei şi le oferă atât reprezentanţilor mediului de afaceri, cât şi celor din sectorul public instrumentele necesare pentru a moderniza, transforma, securiza, optimiza şi livra conceptul de Instant-On.
Soluţiile HP Application Transformation: HP transformă aplicaţiile şi procesele create în trecut, atunci când cerinţele erau diferite. Astfel, HP ajută companiile să recâştige controlul aplicaţiilor din generaţii anterioare şi a proceselor inflexibile care îngreunează agilitatea activităţilor şi implementarea inovaţiilor.
Soluţiile HP Converged Infrastructure: HP elimină segmentările tradiţionale rigide din infrastructura IT şi propune soluţii de infrastructură convergentă create special pentru a optimiza costurile şi pentru a susţine un proces fluid de livrare a serviciilor. Prin integrarea serverelor cu resursele de stocare, reţelistică şi de administrare , HP îşi propune să livreze centrele de date ale viitorului.
Soluţiile HP Enterprise Security: HP asigură securitatea întregii infrastructuri IT prin soluţii dedicate, care variază de la securitatea utilizatorilor la securitatea proceselor, tehnologiei şi a conţinutului. Portofoliul de produse şi servicii HP asigură un nivel de securitate care răspunde noilor cerinţele ale companiilor şi ale instituţiilor publice, garantându-le, în acelaşi timp, menţinerea flexibilităţii.
Soluţii HP Information Optimization: HP ajută organizaţiile să regândească modul în care colectează, stochează şi utilizează informaţia, asigurând protecţia şi integritatea datelor în contextul activităţii complexe ale unei companii.
Într-o companie care adoptă modelul „Instant-On”, serviciile susţinute de tehnologie asigură crearea de valoare adăugată. În general, companiile admit că nu există un model unic de livrare care să poată fi optimizat astfel încât să răspundă tuturor cerinţelor. În viitorul apropiat, companiile vor continua să îşi desfăşoare activitatea în medii care includ atât servicii externalizate în mod tradiţional, cât şi în cloud.
HP Hybrid Delivery le permite clienţilor să dezvolte, să administreze şi să utilizeze serviciile în cea mai potrivită modalitate pentru ei.
HP anunţă, de asemenea, lansarea a două noi servicii HP Hybrid Delivery menite să îi ajute pe clienţi să implementeze viziunea Instant-On.
HP Hybrid Delivery Strategy Service pune la dispoziţia clienţilor un model structurat de informaţii despre programele, proiectele şi principalele activităţi care le permit companiilor să evolueze către şi să administreze un model hibrid de livrare a serviciilor. Această ofertă le asigură clienţilor o structură prin care pot introduce o serie de concepte de livrare hibridă de servicii în mediile tehnologice existente.
HP Hybrid Delivery Workload Analysis Service analizează încărcătura şi aplicaţiile unei companii pentru a determina compatibilitatea activităţii sale cu un mediu hibrid. Datorită unui portofoliu unic de software de analiză, experţii HP colectează date despre profilul de utilizare şi cerinţele companiei, pe baza cărora pot dezvolta apoi un set de recomandări privind cea mai bună modalitate de a combina diferitele niveluri de activitate astfel încât să poată rula în medii hibride.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite