Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Star Storage lanseaza o noua versiune a Documentum Connector pentru Hitachi HCP

29 Noiembrie 2010



Star Storage, furnizor de soluţii şi servicii pentru protecţie şi management al informaţiilor, anunţă lansarea versiunii 1.5 pentru aplicaţia Documentum Connector pentru Hitachi (HCP). Aplicaţia a fost lansată în premieră internaţională în octombrie 2009, odată cu primele demonstraţii ale produsului realizate în Spania, Elveţia şi Cehia. Documentum Connector pentru Hitachi HCP oferă integrarea transparentă pentru utilizator între platforma de ultimă generaţie pentru arhivarea conţinutului HCP de la Hitachi şi platforma de management al conţinutului, EMC Documentum. Clienţii pot astfel beneficia de avantajele ambelor platforme, având la dispoziţie funcţii de arhivare complete, indiferent de volumul de documente, cea mai mare viteză de acces a informaţiilor cu respectarea în acelaşi timp a politicilor de retenţie şi cerinţelor de securitate. Aplicaţiile deja instalate pe platforma de EMC Documentum nu sunt afectate de instalarea Documentum Connector pentru Hitachi (HCP), iar administrarea acestuia se realizează facil prin intermediul interfeţei disponibile în Documentum. În plus, chiar dacă platformele HDS şi EMC sunt instalate în locaţii diferite, utilizatorii pot efectua căutări complete şi rapide de informaţii în funcţie de metadate sau conţinut direct în HCP. Conectorul a fost de la început conceput pentru integrarea cu versiunile anterioare de Documentum, iar dezvoltarea în permanenţă a acestuia în funcţie de sugestiile primite de la clienţii noştri asigură în plus calitatea suportului şi funcţionarea acestuia pe termen lung.
„Analiza permanentă a sugestiilor primite de la clienţii noştri este una din principalele direcţii după care ne ghidăm în dezvoltarea produselor noastre, versiunea 1.5 a aplicaţiei Documentum Connector pentru Hitachi (HCP) fiind astfel o evoluţie firească a acestei preocupări. Noua versiune oferă o mai mare flexibilitate în realizarea de configuraţii folosind funcţiile de multi-tennant ale platformei HCP (Hitachi Content Platform), în cadrul aceleiaşi instanţe de Documentum Content Server. În ceea ce priveşte scenariile de folosire în scopuri de backup sau disaster recovery, conectorul oferă o opţiune nouă de stocare paralelă a datelor arhivate. Utilizatorii aplicaţiei pot beneficia în plus de performanţe ridicate în ceea ce priveşte stocarea datelor, iar din punct de vedere al configurării, administratorii sistemelor Unix/Linux au acum mai multe opţiuni pentru a adapta produsul la medii specifice“, a declarat Rareş Vasilescu, Director Dezvoltare Divizia Information Management Business Solutions.
Documentum Connector pentru Hitachi HCP dezvoltat de Star Storage a primit in 2009 acreditarea în urma participării la procesul Designed for EMC, proces conceput pentru a ajuta ISV (Independent Software Vendor), VSP (Value Service Provider) şi SI (Service Integrator) să proiecteze şi să lanseze pe piaţă produse de succes bazate pe platforma EMC Documentum. Certificarea „Designed for EMC Documentum“, odată obţinută, asigură clienţii că produsele îndeplinesc standarde înalte de conformitate structurală cu practicile Documentum şi că vor oferi o integrare fiabilă, prezentând astfel garanţii clienţilor comuni. Conectorul a primit de asemenea certificarea Hitachi la începutul anului 2009.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite