Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

ALM 11, solutia zilei la HP Software Universe

30 Noiembrie 2010



Lansata recent, solutia Application Lifecycle Management 11 este prezentata intens in cadrul evenimentului HP Software Universe care se desfasoara in mod curent la Barcelona. Oficialii HP considera ca ALM 11 va deveni un element cheie in modernizarea aplicatiilor enterprise, deoarece un procent mare dintre companii sunt constiente de nevoia acestei modernizari si au fonduri alocate in acest scop. ,,67% dintre companii au initiat procese de modernizare a aplicatiilor dar in lipsa unor unelte de gestiune aceste proiecte au esuat,, a declarat Jonathan Rende, Vice President of Applications Solutions in cadrul HP Software.
HP ALM 11 unifica elementele disparate ale procesului de dezvoltare a unui aplicatii oferind o platforma comuna pentru gestiunea intregului proiect, de la analiza cerintelor si scrierea produsului pana la testarea si livrarea acestuia. HP ALM 11 include un modul extins de project management pentru a elimina nevoia unor aplicatii oferite de alti furnizori, precum si un modul complex pentru automatizarea proceselor de testare a aplicatiilor. In mod obisnuit companiile care dezvolta software testeaza manual rezultatele muncii, fapt ce implica o perioada de timp extinsa si un numar mare de resurse umane implicate. Cu HP Sprinter aceste procese sunt automatizare, timpul si costurile aferente testarii produselor software reducandu-se cu cca 50%. In premiera, HP a anuntat si derularea unui parteneriat cu SAP, in urma caruia clientii de SAP vor avea acces gratuit la un nr de licente HP Sprinter pentru testarea functionalitatilor livrate. O alta componenta importanta a ALM 11 este HP Agile Accelerator care permite importul automat al unor modele de proceselor de business in modulul ALM Requirements Management pentru vizualizarea fluxurilor si ajustarea acestora.
ALM 11 include si Release Management, o serie de functionalitati ce permit fixarea unor criterii si termene in lansarea unei aplicatii si permite monitorizarea acestora in timp real pentru a identifica usor la ce versiune se lucreaza, cand va fi gata sau cum decurge testarea acesteia. Complementar acestor functionalitati, utilizatorii ALM 11 au acces la grafice Gantt pentru o mai simpla monitorizare a proiectelor.
Oficialii HP considera ca ALM 11 va permite multor companii sa preaia controlul asupra dezvoltarii aplicatiilor pentru a le transforma in solutii reale pentru provocarile prin care trece in mod curent economia globala. Versiuni anterioare ale acestei solutii sunt folosite si pe piata romaneasca, atat de companii IT cat si non IT dar care dezvolta in house aplicatiile necesare, cu precadere din telecomunicatii si servicii financiare.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite