Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

NVS 300- solutia NVIDIA pentru imagini pe 8 monitoare

02 Decembrie 2010



NVIDIA anunta disponibilitatea solutiei grafice profesionale NVIDIA NVS 300, o unitate de procesare grafica destinata mediului de afaceri, ce ofera un nivel ridicat de fidelitate vizuala pentru pâna la opt monitoare, cu un consum minim.
Cu pâna la 25% mai eficienta din punct de vedere al consumului*, unitatea de procesare vizuala NVS 300 a fost proiectata pentru aplicatii critice care includ centrele de comanda si control, birourile de comert de securitate sau chiar solutiile de afisaj digital.


Unitatea de procesare grafica NVS 300 simplifica mentenanta IT, oferind cel mai versatil sistem de conectivitate pentru monitoare multiple, disponibil pentru o solutie cu dimensiuni reduse. Indiferent de tipul de monitor folosit (LCD, DLP sau plasma) sau de tipul de sistem (PC standard, statie de lucru sau sistem PC de dimensiuni reduse), unitatea NVS 300 ofera cea mai buna calitate a imaginii, cu suport pentru VGA, DVI, DisplayPort si HDMI la rezolutii de pâna la 2560x1600.


Împreuna cu noua tehnologie NVIDIA Mosaic** si aplicatia de mentenata desktop NVIDIA nView care ofera suport pentru mediile de lucru cu un singur monitor sau monitoare multiple, unitatea NVS 300 îmbunatateste productivitatea utilizatorilor oferind un management eficient al sistemului de operare Windows, pe mai multe monitoare. Tehnologia NVIDIA Mosaic permite extinderea taskbar-ului, dar si scalarea transparenta a oricarei aplicatii pe pâna la opt monitoare. Tehnologia NVIDIA Mosaic poate fi folosita pentru combinarea uneia sau mai multor unitati NVS 300 pentru afisarea pe mai multe monitoare simultan sau pe un singur monitor de rezolutie foarte mare.


“NVS 300 este proiectata pentru mediile de afaceri cu cerinte mari, care au nevoie de un grad mare de fiabilitate, mentenanta si o valoare imensa,” a afirmat Jeff Brown, general manager Professional Solutions Group, NVIDIA. “Posibilitatea de a avea suport pentru tipurile de monitoare vechi si noi ofera o solutie de actualizare fara perturbarea instalatiilor actuale.”


Unitatea de procesare grafica NVIDIA NVS 300 respecta standardele EnergyStar si ofera o eficienta a consumului excelenta, datorita sistemului integrat de gestionare a consumului, care ajusteaza în mod inteligent puterea consumata în functie de aplicatiile folosite – toate acestea fara nici un compromis asupra performantei. Solutia de racire pasiva ofera un nivel de zgomot redus si creste durata de viata a produsului. NVIDIA ofera, de asemenea, suport dedicat de servicii personalizate pentru clientii din domeniile profesionale.


Disponbilitate si preturi
NVIDIA NVS 300 (pret recomandat 129 Euro) este disponibila pe configuratii de tip PCI Express x16 si x1 de la integratorii de sistem PC si statii de lucru si de la distribuitorii autorizati.



* NVS 300 foloseste cu 5.5 watts mai putin în comparatie cu NVS 295.
**Tehnologia NVIDIA Mosaic are suport doar pentru Windows 7.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite