Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

GTS lanseaza Ethernet VPN

06 Decembrie 2010



GTS Central Europe anunţă lansarea noului său produs: GTS Ethernet VPN (GTS E-VPN). Acest nou serviciu vine ca un răspuns direct la cererea tot mai mare din partea clienţilor companiei pentru volume mari de transfer de date prin reţelele lor. Reţeaua GTS E-VPN, livrată prin intermediul platformei omogene GTS Ethernet în Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia şi România va permite companiilor să conecteze între ele mai multe locaţii din Europa Centrală şi de Est, într-un mod simplu şi eficient din punctul de vedere al costurilor.
GTS a anunţat desfăşurarea serviciilor sale de Ethernet în iunie 2010, prin introducerea GTS Ethernet Line, un serviciu creat pentru conexiuni point-to-point sau point-to-multipoint, potrivit pentru aplicaţia de centre de date de backup sau acces la Internet. GTS Ethernet VPN este ideală pentru crearea de reţele private virtuale (VPN) cu topologie full-mesh (any-to-any). GTS este unul dintre primii operatori care oferă un mix unificat de soluţii Ethernet end-to-end, pentru întreaga regiune a Europei Centrale şi de Est.
„Soluţiile GTS E-VPN reprezintă o alternativă perfectă la VPN-urile pe bază de IP, aducând beneficii precum o latenţă mai mică şi lăţimi mai mari de bandă. Prin intermediul celor 17.000 de km de reţea cu fibră optică, le furnizăm partenerilor noştri din mediul de afaceri o acoperire geografică on-net largă, fără egal în regiunea ECE. Datorită parteneriatelor noastre extinse, putem furniza aceeaşi calitate a serviciului de Ethernet şi în afara ţărilor principale ale GTS, inclusiv în Ţările Baltice, zona Balcanilor, Turcia şi Ucraina”, a declarat Ignacio Irurita, Group CTO în cadrul GTS.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite