Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Maguay finalizeaza proiectul e-learning de la Univ. Gr.T.Popa Iasi

06 Decembrie 2010Maguay a anunţat finalizarea proiectului de implementare a „Platformei de e-learning la Universitatea de Medicină şi Farmacie GR.T. POPA Iaşi”.
Obiectivul proiectului a fost realizarea unui sistem e-learning la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” din Iaşi. Proiectul a fost executat de către Maguay, în calitate de integrator. Tehnologia utilizată în realizarea portalului de e-learning a fost cea furnizată de Microsoft, centrată pe soluţia din cadrul pachetului Microsoft Learning Gateway.
Prin implementarea proiectului „Platforma de e-learning la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr.T. Popa" Iaşi pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi rezidenţi”, universitatea dispune de un portal web care permite extinderea (virtuală) a sălii de curs în interiorul campus-urilor studenţeşti, a căminelor, acasă şi la serviciu, ceea ce aduce beneficii tuturor celor implicaţi în procesul de învăţământ, şi anume cursanţi, cadre didactice şi UMF Iaşi.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite