Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> UPS >> Stiri si comunicate

ELKOTech distribuie produse Mustek

06 Decembrie 2010



ELKOTech România a anunţat semnarea unui parteneriat de colaborare cu Mustek, producător specializat în fabricarea şi distribuţia de echipamente de imagine şi de protecţie. Într-o primă fază a parteneriatului, ELKOTech va aduce pe piaţa autohtonă dispozitive de protecţie Mustek, în special UPS-uri.
Mustek oferă o gamă variată de soluţii şi produse IT. Portofoliul Mustek cuprinde echipamente hardware portabile sau fixe precum UPS-uri, DVD playere, televizoare, TV tunere, rame foto digitale, camere video, playere multimedia şi scannere de tip flatbed.
Cele mai multe surse de PC-uri pot ceda la prima cădere de tensiune. Un asfel de scenariu este echivalent cu pierderea informaţiilor, apariţia unor probleme la nivelul aplicaţiilor şi chiar cedarea unor componente hardware. Echipamentele UPS au rolul de a trece în mod automat pe bateria încorporată atunci când detectează o cădere a curentului. Intrând în modul de protecţie, PC-ul rămâne în continuare pornit, utilizatorul putând închide aplicaţiile deschise, salva documente şi opri echipamentul în deplină siguranţă.
„Importanţa dispozitivelor de siguranţă creşte pe măsură ce tehnologia tinde să devină indispensabilă utilizatorilor. UPS-urile reprezintă cea mai simplă şi eficientă metodă de a proteja informaţiile, fie că vorbim de companii, fie de utilizatorii finali”, a declarat Mircea Ciucur, Director General ELKOTech România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite