Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

O noua versiune de SeniorVisualBI

07 Decembrie 2010Senior Software a anuntatlansarea uneinoiversiuni a solutieiSeniorVisualBI care aduce peste 60 de noi functionalitati: analize consolidate din mai multe surse de date, acces la milioane de inregistrari in timp real cu un singur click, elaborarea de scenarii de business, grafice si harti in miscare etc. Lansat in luna mai 2010, SeniorVisualBI (dezvoltat pe platforma Tableau Software) a fost implementat deja la 20 dintre companiile care au implementat SeniorERP. Noua versiune SeniorVisualBI vine cu o serie de functionalitati inovative pentru piata din Romania, utilizatorii beneficiind de :
- Viteza de analiza. Timpul initial de incarcare al datelor este redus la minim, utilizatorii avand acces instant la milioane de inregistrari si analize cu un click.
- Vizibilitate 360 grade. Consolidarea datelor din diferite departamente (vanzari, depozit, aprovizionare, financiar etc.) intr-un singur tablou si combinarea mai multor tipuri de grafice intr-o singura analiza multidimensionala permit o analiza mult mai buna a datelor, din mai multe perspective.
- Decizii proactive. Configurarea de scenarii de business permite managerilor sa evalueze impactul deciziilor luate asupra anumitor indicatori sau departamente din cadrul companiei.
- Intelegerea trendurilor. Noile grafice si harti in miscare permit vizualizarea evolutiei in timp si spatiu a indicatorilor cheie, permitand managerilor sa construiasca previziuni realiste.
- Evaluare. Analiza comparativa si statistica a datelor cu ajutorul medianelor din SeniorVisualBI ofera managerilor indicatii detaliate privind performanta anumitor indicatori; spre exemplu, poate fi analizata performanta vanzatorilor din judetul Bacau prin raportare la vanzarile medii din regiunea Moldova.
SeniorVisualBI este licentiat la nivel de companie, nu la nivel de utilizator, lucru care ofera posibilitatea companiilor sa-si transforme angajatii in factori de decizie, eficientizandu-si astfel activitatea. SeniorVisualBI este extrem de simplu de folosit de catre orice utilizator, customizarile ulterioare fiind usor de realizat, fara costuri ulterioare. "SeniorVisualBI constituie un instrument real de diagnostic si interventie pentru management, care ofera control instant la analize complexe, viteza de reactie, flexibilitate fata de parteneri si va fi, nu in ultimul rand, la costuri rezonabile", a declarat Daniel Toma, director general Senior Software.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite