Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

10% reducere pentru plata online cu carduri MasterCard şi Maestro

08 Decembrie 2010



MasterCard şi GECAD ePayment lansează o campanie de încurajare a plăţilor online cu carduri MasterCard şi Maestro. Astfel, cumpărătorii care vor face tranzacţii online cu aceste carduri în perioada 8 decembrie 2010 – 9 ianuarie 2011 în magazinele participante la promoţie, vor beneficia pe loc de o reducere de 10% din suma totală de plată.
La această campanie, parte a unui program mai amplu de încurajare a plăţilor online, participă mai multe magazine online care utilizează soluţia de plată ePayment, din domenii diferite: IT&C, turism, e-tail etc. Campania îşi propune să crească numărul de cumpărători care utilizează online carduri MasterCard şi Maestro şi, în acelaşi timp, să aducă şi mai mulţi clienţi în magazinele electronice.
„Această campanie îşi propune să atragă şi mai mulţi cumpărători în mediul online. Este o promoţie avantajoasă atât pentru clienţii finali, pentru că le oferă posibilitatea de a achiziţiona mai multe cadouri de sărbători pentru cei dragi, dar şi pentru magazinele partenere ePayment, care îşi pot creşte vânzările în această perioadă şi pot atrage şi mai mulţi clienţi noi. Suntem convinşi că astfel de campanii au efecte multiple asupra unui comerciant online, deoarece, pe lângă reducerea costurilor, îi asigură o vizibilitate marită şi îi fidelizează clienţii,” a declarat Daniel Nicolescu, CEO al GECAD ePayment.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite