Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

Institutul pentru Stiinte Biologice a finalizat un proiect de intarire a capacitatii administrative

13 Decembrie 2010



Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Ştiinţe Biologice a încheiat proiectul cu titlul: „Întărirea Capacităţii Administrative a Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Ştiinţe Biologice”. Început pe data de 30.06.2010, proiectul face parte din Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”- „ Investiţii pentru viitorul dumneavoastră” şi este cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 189 din 30.06.2010, încheiat cu Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică.


Valoarea totală a proiectului a fost de 468.400,00 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a fost de 400.000,00 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR a fost de 332.000,00 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional a fost de 68.000,00 lei).


Proiectul s-a implementat în localităţile Bucureşti, Iaşi, Cluj Napoca şi Piatra Neamţ, pe o durată de 6 luni.


În cadrul proiectului au fost achiziţionate dotări IT şi de comunicaţii (1 aplicaţie informatică, 477 licenţe software, 8 servere, 6 notebook, 1 sistem informatic de control acces, 1 sistem de protecţie la supratensiune, 84 UPS, 68 telefoane VoIP, 1 staţie de teleconferinţă VoIP, echipamente de reţea) pentru întărirea capacităţii de management instituţional şi de proiect a INCDSB prin îmbunătăţirea comunicării şi a schimbului de date între departamentele şi laboratoarele instituţiei (localizate n orasele Bucuresti, Piatra Neamt, Iasi, Cluj) şi între instituţie şi partenerii interni şi internaţionali. Totodată, achiziţiile contribuie la îmbunătăţirea capacităţii de gestiune financiar-contabilă.


De asemenea, în cadrul proiectului s-au elaborat documente pregătitoare („studiu diagnostic privind capacitatea INCDSB de a accesa instrumentele financiare” şi „strategie de management privind accesarea instrumentelor financiare”) care sa sprijine accesarea unor noi instrumente financiare.


Obiectivul proiectului a fost întărirea capacităţii administrative a Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Ştiinţe Biologice. Proiectul contribuie la menţinerea a 193 locuri de munca si la crearea a 2 noi locuri de munca în activitatea de cercetare-dezvoltare din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Ştiinţe Biologice.


Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană de contact: Anca OANCEA
Funcţie: Asistent Manger
Instituţia: Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Ştiinţe Biologice
Tel: 021 220 04 72; fax: 021 220 76 95; e-mail: anca_oancea2003@yahoo.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite