Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

CME devine client SES ASTRA

15 Decembrie 2010SES ASTRA, o companie a SES, a anunţat astăzi că CME a devenit clientul ancoră pentru poziţia orbitală de la 31.5o E.
CME este principalul trust media şi de divertisment cu operaţiuni de transmisii, internet şi televiziune în şase ţări din Europa Centrală şi de Est, cu o populaţie de aproximativ 50 de milioane de oameni. Canalele TV ale CME din România şi Bulgaria includ PRO TV, PRO TV Internaţional, Acasă, PRO Cinema, Sport.ro şi MTV România, pe de o parte şi bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, Pro.bg şi Ring.bg pe de altă parte.CME a contractat pe termen lung un transponder de pe satelitul situat la 31,5o E. Din ianuarie 2011, va folosi această capacitate pentru a distribui semnal video către locaţiile de upload pentru cablu din România şi Bulgaria. Astfel, SES ASTRA va avea acces la milioane de gospodării care primesc semnal pe cablu în două dintre cele mai mari pieţe ale Europei Centrale şi de Est.
31,5o E este noua poziţie orbitală a SES ASTRA pentru Europa Centrală şi Orientul Mijlociu. „Odată cu CME am câştigat un client premium pentru poziţia noastră de la 31,5o E. Acest angajament ne va ajuta să ne îmbunătăţim semnificativ acoperirea în România şi Bulgaria şi ne demonstrează faptul că am reuşit să facem din poziţia orbitală de la 31.5o E un nou hotspot pentru regiune. Dorim în continuare consolidarea poziţiei noastre şi atragerea de noi clienţi pentru această poziţie orbitală”, a declarat Norbert Hölzle, Director Comercial al SES ASTRA.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite