Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky Lab lansează Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac

15 Decembrie 2010Kaspersky Lab anunţă lansarea noii suite de securitate Kaspersky Anti-Virus 2011 pentru sistemul de operare Macintosh. Aceasta a fost creată pentru a oferi utilizatorilor protecţie în faţa tuturor categoriilor de malware, atacuri cibernetice şi spam.
Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac protejează sistemul de operare Apple Mac OS X de viruşi, viermi informatici, cai troieni, spyware, adware, bots, precum şi de malware-ul răspândit prin intermediul site-urilor de phishing. Acesta foloseşte multiple tehnologii de securitate, precum bazele de date cu semnături – atât pentru Mac, cât şi pentru Microsoft Windows sau Linux –, analiza euristică, dar şi tehnologiile revoluţionare de tip „cloud”.


Tehnologiile de tip „cloud” oferă posibilitatea detecţiei pe bază de reputaţie, metodă care creşte semnificativ eficienţa în identificarea şi eliminarea programelor periculoase, numărul rezultatelor fals-pozitive fiind redus la minimum. Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac se conectează automat la serverele companiei, ce conţin cele mai noi informaţii referitoare atât la tipurile de malware răspândite, cât şi la paginile web infectate sau create de infractorii cibernetici pentru fraudă. Astfel, opţiunea Kaspersky URL Advisor marchează adresele URL suspecte şi oferă utilizatorului detalii despre originea paginii respective şi riscurile la care se expune vizitând-o. Kaspersky URL Advisor se integrează cu browser-ele Safari, Mozilla Firefox şi Google Chrome.
Noul produs Kaspersky Lab asigură protecţie în cazul erorilor care pot conduce la ştergerea accidentală de informaţii din computer, iar scanarea fişierelor se realizează în timp real, fără impact asupra resurselor de sistem sau a vitezei cu care sunt descărcate date de pe Internet.


Interfaţa soluţiei Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac a fost creată în cele mai mici detalii pentru a se integra în design-ul Mac OS X şi a celorlalte aplicaţii ce rulează pe sistemele Apple.
Soluţia de securitate Kaspersky Lab for Mac a fost special proiectată pentru a funcţiona în concordanţă cu procesele acestui sistem de operare, fiind pe deplin compatibilă cu toate versiunile de Mac OS X de 32 sau 64 de biţi, începând cu 10.5.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite