Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

BlackBerry Torch 9800 – „eroul” oamenilor de afaceri

16 Decembrie 2010



Noul Blackberry Torch 9800 este de fapt BlackBerry Bold 9700, cu două îmbunătăţiri semnificative: sistemul de operare BlackBerry 6 şi touchscreen-ul de tip „slide”.


De ce şi l-ar dori cineva? Ei bine, pentru tastatură şi pentru că este relativ uşor de utilizat. Mulţi oameni de afaceri au făcut tranziţia către iPhone sau telefoane cu Android, însă pentru majoritatea dintre ei „eroul” rămâne BlackBerry când vine vorba de comunicare via email şi durata lungă de viaţă a bateriei.


BlackBerry Torch 9800 are un card de memorie de 4GB, suportă mai multe formate video (MPEG4, H.263, MPEG4 Part 2 Simple Profile, H.264, WMV) şi audio (MP3, AAC-LC, AAC+, eAAC+, WMA, AMR-NB, MIDI, Flac, Ogg Vorbis). Doamnele, în special cele care au unghii lungi, vor aprecia tastura QWERTY, pentru că este mult mai simplu de apăsat tastele.


Noul sistem de operare BlackBerry 6 permite o navigare mult mai uşoară pe internet şi între aplicaţii, funcţii multimedia avansate, precum şi acces integrat la reţele sociale. Noul OS 6, în combinaţie cu touchscreen-ul, devine mult mai intuitiv de utilizat.


Telefonul este disponibil în ofertele Orange şi Vodafone.


Puncte tari: Caracteristicile generale ale BlackBerry, precum tastatura, email-ul, calitatea apelului şi durata de viaţă a bateriei, au rămas la fel. Sistemul de operare este intuitiv de utilizat. WiFi Music Sync va impresiona şi entuziaştii iPhone.


Puncte slabe: Cameră foto destul de slabă; calitatea video lasă de dorit. Uneori aparatul răspunde cu întârziere, mai ales când se face trecerea de la o aplicaţie la alta sau când se caută diverse informaţii pe website-uri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite