Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Premiile europene pentru sectorul public 2011

16 Decembrie 2010



Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici informează că Institutul European de Administraţie Publică Maastricht (EIPA) organizează ediţia 2011 a Premiului European pentru Sectorul Public (EPSA). Prin intermediul acestei iniţiative se identifică şi se premiază performanţele deosebite ale administraţiei publice, la nivel european.
În acest sens, instituţiile şi autorităţile publice sunt invitate să înscrie aplicaţiile, respectând următoarele tematici:
- Furnizarea eficientă a serviciilor publice într-un climat economic nefavorabil;
- Deschiderea sectorului public prin atragerea cetăţenilor la actul de guvernare;
- Going Green: Soluţii concrete din sectorul public pentru protejarea mediului.


Ediţia EPSA 2011 va fi lansată oficial în data de 17 ianuarie 2011 la Bruxelles, iar perioada de înscriere a aplicaţiilor va dura până la data de 25 martie 2011.
La ediţia din anul 2009, România s-a situat pe locul I în ceea ce priveşte numărul de proiecte depuse, cu un total de 45 de iniţiative de succes depuse de către 32 de instituţii şi autorităţi publice. Proiectele administraţiei publice româneşti s-au bucurat de apreciere, reuşind să obţină 4 certificate de bune practici şi o nominalizare la premiu, aceasta concretizându-se într-un premiu special.
Pentru detalii şi informaţii suplimentare puteti accesa website-ul competiţiei: www.epsa2011.eu.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite