Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Utilitati >> Stiri si comunicate

E.ON semneaza un contract de servicii cu HP

11 Ianuarie 2011



Hewlett-Packard si E.ON IT, furnizorul IT si de telecomunicatii al companiei europene de utilitati E.ON AG, anunta semnarea unui contract de externalizare de servicii tehnologice pentru infrastructură în valoare de 1,4 miliarde de dolari, valabil pe cinci ani.
E.ON a ales să colaboreze cu HP pentru operaţiunile derulate de centrele sale de date şi pentru serviciile care susţin dezvoltarea sa la nivel global.


HP va ajuta E.ON să implementeze conceptul Instant-On şi să includă astfel tehnologia în toate aspectele activităţii sale pentru a răspunde cât mai rapid cerinţelor clienţilor, angajaţilor şi partenerilor. HP va colabora cu E.ON IT pentru a crea o infrastructură tehnologică solidă, optimizată şi eficientă din punct de vedere a costurilor care să ajute compania să îşi reducă investiţiile în IT.
Conform acestui acord, HP va administra direct serviciile IT din centrele de date sau de la locul de muncă pentru peste 80.000 de angajaţi. Pentru a reduce complexitatea administrativă cu care se confruntă E.ON, HP va prelua şi rolul de integrator operaţional, colaborând astfel îndeaproape cu ceilalţi furnizori IT importanţi ai E.ON. De aceea, peste 1.100 angajaţi vor fi transferaţi către HP în aprilie 2011.
În acest moment, HP furnizează pentru E.ON echipamente tehnologice, servicii de suport şi servicii externalizate pentru administrarea documentelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite