Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

D-Link lanseaza camera de supraveghere IP pentru exterior

13 Ianuarie 2011



D-Link îşi extinde gama de produse din categoria IP surveillance şi anunţă lansarea camerei de exterior DCS-6818. Camera Speed Dome are carcasă de exterior certificată IP66 şi este recomandată pentru supraveghere IP în companiile care au spaţii exterioare largi.
Numeroasele caracteristici, inclusiv tehnologia WDR (Wide Dynamic Range), filtrul IR Cut şi senzorul CCD EX-View Sony asigură că doar imaginile de calitate superioară vor fi înregistrate. Noul model de cameră de la D-Link este destinat utilizatorilor care doresc să îşi extindă structurile IP existente sau care doresc să treacă de la o soluţie analogică de supraveghere la una digitala.



Această cameră cu filtru IR Cut încorporat ajustează automat schimbările condiţiilor de luminozitate. Tehnologia Wide Dynamic Range neutralizează condiţiile slabe de iluminare permiţând camerei DCS-6818 să furnizeze imagini clare chiar când este întuneric sau când intensitatea luminii variază semnificativ. Filtrul infraroşu încorporat poate detecta obiecte în mişcare folosind LED-uri infraroşu, chiar şi când e întuneric complet. Această nouă cameră de supraveghere asigură o compresie video în timp real în formate MPEG-4 şi Motion JPEG. Codec-ul MPEG-4 necesită o lăţime foarte mică de bandă pentru imagini de calitate slabă. Înregistrările pot fi transmise imediat către companiile de supraveghere.
Prevăzut cu PoE (Power over Ethernet), această nouă cameră poate fi amplasată oriunde, chiar şi în spaţii unde nu există o sursă de alimentare convenţională. Carcasa camerei DCS-6818 este rezistentă la o gamă de temperaturi între -40 şi 50°C. Datorită ariei extinse de acoperire, camera Speed Dome este concepută în special pentru companii de transport şi logistică sau pentru monitorizarea spaţiilor exterioare mari cum ar fi centre comerciale sau parcări auto.
Camera Speed Dome D-Link DCS-6818 este disponibilă în reţeaua distribuitorilor autorizaţi D-Link din România, la comandă. Preţul recomandat pentru end-user al acestei camere de supraveghere IP este de aproximativ 1.400 de euro + TVA.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite