Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Charisma a intrat pe piaţa din Africa

17 Ianuarie 2011



Charisma ERP a intrat pe piaţa din Africa, urmând să fie implementat la Carrefour Automobile Dakar. Contractul cu firma senegaleză, dealer BMW şi Land Rover, a fost semnat săptămâna trecută şi prevede implementarea soluţiei sale de leasing în urmatoarele 4 luni. Carrefour Automobile a preluat de curând compania de creditare LocAfrique şi a devenit unul din principalii jucători ai pieţei de leasing din Senegal, având planuri de extindere în 7 ţări din regiune. TotalSoft va furniza o soluţie completă, compusă dintr-o serie de module destinate nu doar gestionării activităţii de leasing ci şi modelării business-ului în vederea extinderii sale atât la nivel local, cât şi internaţional. Astfel, prin intermediul modulelor de web leasing, de finanţare a dealerilor, de business inteligence sau alertare a clienţilor, Carrefour Automobile îşi va consolida poziţia pe piaţă, având acces la tehnologii de ultimă generaţie, care îi vor permite integrarea directă, prin servicii web, cu furnizorii săi din Europa.


O altă componentă va fi interfaţarea Charismei cu aplicaţia Băncii Centrale a Africii de Vest şi adaptarea sistemului de raportare conform legislaţiei în vigoare în această regiune. O dată încheiată această fază contractuală, completată de disponibilitatea aplicaţiei în limba franceză, Charisma va putea fi adoptată cu uşurinţă şi de alţi jucători ai acestei pieţe. Semnarea contractului cu Carrefour Automobile marchează nu doar intrarea Charismei pe un nou continent ci şi într-un nou mediu economic şi cultural, lucru care va duce la cea de-a 11 localizare a soluţiei, în doar 6 ani scurşi de la prima implementare internaţională.
La nivel mondial, compania TotalSoft a fost listată în topul primilor 10 furnizori de soluţii software pentru leasing de către studiul „ Software systems for the leasing industry”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite