Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Microsoft lanseaza Dynamics CRM Online 2011. Testare gratuita 30 de zile

18 Ianuarie 2011



Astazi, Dynamics CRM Online 2011, unul dintre cele mai asteptate produse Microsoft, a devenit disponibil pentru clienții din intreaga lume. În premiera, Microsoft a lansat serviciul CRM Online inaintea versiunilor on premises si hostate, care vor fi anuntate oficial pe 28 Februarie. Dynamics CRM Online va fi disponibil in peste 40 de tari la un pret promotional de 34USD/utilizator in primul an. „Până acum prețurile pentru CRM în regim SaaS au fost prea mari. Cu 34 USD/utilizator, pretul Microsoft Dynamics CRM este mult mai atractiv decat tot ceea ce poate oferi concurenta” a declarat, in exclusivitate pentru Market Watch, Bill Patterson, Director of Product Management pentru Microsoft Dynamics CRM Online. Serviciul este deja disponibil pentru testare si companiilor din Romania la adresa http://crm.dynamics.com/ro-ro/ .

A cincea versiune a produsului CRM de la Microsoft, marketata acum ca Dynamics 2011 este un produs cu schimbari majore fata de versiunea precedenta, denumita CRM 4.0. „Exista trei zone distincte de inovare care au avut ca scop: imbunătățirea experienței de utilizare, adugarea unui nivel de Business Intelligence in CRM On Line care să permită analiza datelor în timp real și o creștere evidenta de productivitate, atât la nivel personal cât și de business,” afirma Bill Patterson. La nivelul producțivității personale, avantajul major adus utilizatorilor este integrarea Microsoft CRM Online cu Office 365. Astfel utilizatorii de CRM au acces la o unelte performante de colaborare și productivitate: SharePoint , Lync 2010 etc. Căutatea informațiilor va cere tot mai puțin timp, prezența în timp real, oriunde în lume, va fi disponibilă direct din interfața CRM. Mai mult, cu uneltele Office web partajarea informației va fi posibilă atât între membrii unei echipe cât și cu clienții sau partenerii.


De asemenea, un aspect nou in Dynamics CRM Online este ceea Microsoft a numit ,,conected experience,,. Pentru partenerii dedicați business-ului de CRM, Microsoft pune la dispoziție un mediu de dezvoltare in the cloud, interoperabilitate cu Windows Azure și Microsoft SharePoint pentru a facilita acestora configurarea și customizarea Dynamics CRM pe specificul cerințelor clienților sau a unor verticale economice,” a declarat Bill Patterson. Aceste aplicații personalizate vor putea fi promovate prin intermediul Microsoft Dynamics Marketplace și accesibile clienților din întreaga lume.
Lansarea oficiala a Microsoft Dynamics CRM Online s-a facut dupa a sesiune extinsa de testare in regim beta, in care s-au implicat 11.400 de clienti si peste 2000 de parteneri. Au existat conturi de test inclusiv din Romania. Livrarea serviciului de face din centrele de date Microsoft din principalele regiuni: USA, EMEA, Asia-Pacific. „Conform acestui feedback, Dynamics CRM 2011 este cel mai transformativ produs Microsoft, deoarece prin adoptarea cloud computing permite transformarea atât a experienței de utilizare a produsul în sine cât și modul de a face business,” a mai declarat Bill Patterson.
Pentru partenerii implicați în livrarea Dynamics On Line, Microsoft va acorda o serie de bonusuri pentru a-i încuraja în susținerea acestei linii de business precum și conturi gratuite pentru utilizatorii interni. Pentru prima data, Microsoft introduce un decalaj între lansarea versiunii Online și a celei On Demand și hostate care va fi disponibila din 28 februarie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite