Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AGER Solutions, lider in clasamentul partenerilor Microsoft Dynamics NAV

18 Ianuarie 2011



La sfârsitul primului semestru al anului anului financiar Microsoft 2011 (perioada iulie 2010 – decembrie 2010), AGER Solutions s-a plasat pe primul loc în clasamentul partenerilor Microsoft Dynamics NAV din România, în functie de cifrele de vânzări licente si suport Microsoft.


În această perioada AGER Solutions a adus în portofoliul de clienti ERP ai Microsoft 10 nume noi. În acelasii timp, cele 6 luni au însemnat pentru AGER Solutions alti 5 clienti noi pe segmentul de servicii si primul client beneficiar de Microsoft Dynamics AX căruia i-a oferit servicii de management de proiect. Clasamentul semestrial realizat de divizia Microsoft Dynamics arată de asemenea faptul că AGER Solutions se plasează pe locul 2 în clasamentul general al solutiilor de tip ERP al Microsoft Dynamics, precum si în clasamentul general Microsoft Dynamics (ERP si CRM).


Ne bucură revenirea AGER pe primul loc în clasamentul furnizorilor solutiei NAV din România si locul 2 obtinut în clasamentul general al partenerilor Microsoft Dynamics. Pentru succesul unei companii este esentială o îmbinare armonioasă între o echipă de vânzări competitivă si o echipă de implementare competentă. AGER a reusit această performantă în ultimele 6 luni din 2010 si există toate premisele ca aceste rezultate să fie reconfirmate si în perioada următoare.”, afirmă Ioana Răzvan - Microsoft Business Solutions Lead.

Este de remarcat faptul că, în conditii de austeritate economică, compania a înregistrat o crestere semnificativă a portofoliului de clienti, datorită stabilitătii si calitătii serviciilor, ce reprezintă o marcă recunoscută în piata ERP.


În plus, pentru AGER Solutions, întreg anul 2010 a stat sub semnul atragerii de noi clienti Microsoft Dynamics. O scurtă statistică arată ca s-au alăturat portofoliului solutiei 19 clienti, atât datorită eforturilor companiei de a sustine în piată oferte înalt competitive, cât si parteneriatelor si retelelor de colaborare pe care le dezvoltă la nivel international cu Partner Power si Tectura, cu alti parteneri din tările vest-europene, dar si cu parteneri locali.


De-a lungul relatiei de afaceri cu Microsoft Dynamics NAV, AGER Solutions a adus contributii semnificative la dezvoltarea pietei produsului în România si a oferit solutii si servicii NAV către circa 80 de clienti. Pozitionarea pe locul 1 în clasamentul curent al Microsoft Dynamics NAV este una dintr-un lung sir de realizări ale companiei, de la deschiderea în 2004 a liniei de afaceri NAV.


Despre Microsoft Dynamics NAV


Microsoft Dynamics NAV este solutia ERP dedicată companiilor mijlocii si în crestere, filialelor companiilor multinaţionale, cu o poziţie importantă pe piaţă, care doresc să preia controlul si să-si sporească avantajele competitive. A fost proiectată încă de la început pentru nevoile acestor categorii de companii, ceea ce îi oferă o puternică poziţie în competiţia cu alte soluţii existente.


Datorită facilităţilor pe care le oferă, de la Management Financiar, SCM, CRM, e-business si până la opţiunile de interogare si raportare, Microsoft Dynamics NAV asigură în permanenţă date critice referitoare la starea actuală a activităţii oricărei companii, sprijinând identificarea factorilor de succes si realizarea previziunilor.


În prezent există peste 1,25 milioane de utilizatori ai Microsoft Dynamics NAV, din peste 70.000 de companii beneficiare în întreaga lume. În România solutia a fost introdusă de către Microsoft în 2003 si are o bază instalată de peste 350 de companii, totalizând peste 5.000 de utilizatori. AGER Solutions oferă în prezent servicii pentru aproape 20% dintre acestia.


Despre Microsoft Dynamics



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite