Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Tableta AllDro se conecteaza si la internet 3G

18 Ianuarie 2011Prima tableta PC dezvoltata de compania brasoveana Visual Fan, Allview AllDro, este de acum alaturi de utilizatorii ei oriunde datorita internetul mobil care poate fi accesat atat prin 3G HSDPA la 7,2 Mbps, cat si prin Wi-Fi. Conectivitatea 3G HSDPA este posibila cu ajutorul unui dongle 3G compatibil cu orice retea.


Multifunctionalitatea tabletei PC Allview AllDro este acum completa prin acesta functie atat de importanta pentru utilizatorii ei, care se vor putea bucura de o mobilitatea maxima. AllDro ruleaza sistemul de operare Google Android 2.1 si are un ecran de 7’’, potrivit pentru navigarea pe internet. Pentru utilizatorii care folosesc deja tableta, acest modem va putea fi achizitionat ca accesoriu AllDro, in timp ce pachetul AllDro 2 GB + dongle 3G se va gasi pe piata la pretul promotional de 999 lei.


Folosind AllDro utilizatorii pot accesa retele sociale, au casuta postala mereu la indemana si pot instala mii de aplicatii utile si jocuri de tot felul. De exemplu, instaland aplicatii office utilizatorii vor realiza ca pot sa lucreze si de acasa. Cu o greutate de doar 370 g tableta aduce cu ea o biblioteca intreaga pentru ca poate fi folosita ca e-Book reader de catre pasionatii de lectura. De asemenea cu AllDro se pot efectua apeluri VoIP prin Wi-Fi, iar cu ajutorul cablului HDMI inclus fotografiile si materialele video FullHD pot fi redate pe un televizor corespunzator.


AllDro are o memorie interna de 2 GB care poate fi extinsa la 32 GB. Portul mini USB faciliteaza transferul datelor din tableta in PC si invers. Cu reteaua wireless pornita tableta ofera libertatea de navigare pe internet timp de 6 ore, iar ascultand muzica timpul de folosire ajunge pana la 30 de ore.


Tableta PC Allview este disponibila la vanzare in reteaua de magazine Germanos, Selgros Cash&Carry si in retele de magazine de specialitate din toata tara.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite