Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Endpoint Protector Hardware Appliance, finalist la premiile Global Excellence

20 Ianuarie 2011Endpoint Protector Hardware Appliance a ajuns în finala categoriei Endpoint Security în cadrul premiilor acordate de Info Security Products Guide la numai două luni de la lansarea oficială de la sfârşitul lui octombrie 2010


La numai două luni de la lansarea pe piaţă, Endpoint Protector Hardware Appliance, soluţia la cheie dezvoltată de CoSoSys, este unul dintre finaliştii categoriei Endpoint Security în cadrul ediţiei din 2011 a Premiilor Global Excellence organizate de Info Security Products Guide, principala publicaţie de tip ghid a industriei de securitate IT. Aceste importante premii globale îi recompensează pe dezvoltatorii din industria securităţii IT pentru produsele şi soluţiile lor excepţionale, ce revoluţionează industria şi ridică ştacheta pentru toţi jucătorii din acest domeniu.


Proiectat pentru companii de toate dimensiunile, cu reţele ce variază de la 50 la peste 5000 de staţii cu sisteme de operare Windows sau Apple/Mac, Endpoint Security Hardware Appliance protejează firmele de riscurile de securitate generate de portabilitatea şi mobilitatea sporite din mediul de afaceri, prevenind pierderea şi furtul de date, scurgerea unor date confidenţiale şi alte breşe de securitate ce apar adesea atunci când dispozitivele portabile fac parte din procesul de lucru. Soluţia este configurată în mai puţin de cinci minute şi protejează firmele de toate ameninţările descrise mai sus, permiţându-le să controleze atent utilizarea dispozitivelor portabile, să monitorizeze toate transferurile de date înspre sau dinspre reţeaua protejată şi să impună criptarea automată a tuturor datelor companiei aflate în tranzit pe astfel de dispozitive, totul printr-o interfaţă Web centralizată.


“Numirea soluţiei Endpoint Protector Hardware Appliance printre finaliştii unei competiţii atât de importante foarte curând după lansarea sa pe piaţă este o recunoaştere a performanţei, competitivităţii şi a abilităţii produsului de a răspunde nevoilor reale de siguranţă a datelor şi a porturilor şi de securizare a dispozitivelor portabile din mediul de afaceri”, a spus Roman Foeckl, Director General CoSoSys. “Suntem foarte fericiţi şi mândri de realizările noastre şi vom continua să dezvoltăm soluţii de securitate a datelor şi a reţelelor care rezolvă eficient problemele afacerilor la nivel global, ajutând companiile să economisească timp şi bani şi să se distanţeze de competitori.”


Premiile Global Excellence organizate de Info Security Products Guide recompensează excelenţa în toate domeniile securităţii informatice. Ediţia din 2011 premiază produse din peste 30 de categorii, precum şi cele mai bune companii şi profesioniştii de top din domeniul IT. Câştigătorii competiţiei vor fi anunţaţi în cadrul unei cine festive ce va fi organizată în San Francisco pe 16 Februarie 2011.

Despre Premiile Info Security Products Guide

Info Security Products Guide sponsorizează conferinţe de elită şi expoziţii din întreaga lume, jucând un rol vital în menţinerea utilizatorilor informaţi în ceea ce priveşte opţiunile de care dispun în vederea protejării resurselor lor digitale. Publicaţia se adresează celor ce doresc să rămână în permanenţă informaţi în legătură cu ameninţările de securite şi cu măsurile de prevenire pe care le pot adopta. În acest ghid pot fi observate o diversitate mare de informaţii, printre care tehnologia de mâine prezentată azi, cele mai bune scenarii de aplicare, oameni şi tehnologii ce modelează securitatea informaţiilor şi cercetări de piaţă ce uşurează luarea celor mai pertinente soluţii de securitate. Premiile Info Security Products recunosc şi onorează excelenţa în toate domeniile securităţii informaţiilor. Pentru a afla mai multe, vizitaţi www.infosecurityproductsguide.comParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite