Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

S-a lansat Erste Group Immorent

24 Ianuarie 2011Erste Group Immorent (EGI) este o organizaţie umbrelă pentru toate serviciile imobiliare ale Immorent AG, Erste Group Bank AG şi ale filialelor lor respective din CEE / SEE. Noua unitate oferă clienţilor un „magazin universal”, care acoperă plaja completă de servicii pentru proiecte imobiliare comerciale, rezidenţiale si municipale: creditare, leasing, investiţii, dezvoltarea de proiecte, servicii de construcţii precum şi proiecte de infrastructură. Aceasta permite dezvoltatorilor de proiecte, companiilor şi autorităţilor publice accesarea unei game complete de servicii imobiliare şi de experţi locali dintr-un singur centru. Noua structură de conducere a „Erste Group Immorent” a fost implementată de la 1 ianuarie 2011.
Conducerea unităţii din Romania a Erste Group Immorent va fi va fi asigurată printru-un sistem de co-management compus din Dragoş Stoian, responsabil finanţari imobiliare în cadrul BCR, şi Bogdan Cernescu, director al filialei româneşti a Immorent AG. Unitatea locală numară peste 50 de angajaţi - de la specialişti in vânzări, la manageri de proiect şi specialişti în construcţii.


Erste Group AG Immorent are o forţă de muncă de 866 persoane în 12 ţări din SEE/CEE (incl. Austria) şi gestionează un portofoliu de leasing şi de creditare de 13 miliarde de euro (cifre din 30.09.2010). Erste Group Immorent AG este prezent în Austria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Slovenia, Serbia, Bulgaria, România, Ucraina, Muntenegru şi Polonia. Noul Consiliul de Administraţie al Erste Group Immorent AG este compus din Peter Tichatschek (CFO / COO / CRO), Richard Wilkinson (responsabil de creditare şi leasing) şi Gerald Antonitsch (responsabil pentru dezvoltarea de proiecte şi de infrastructură).
Noua arie de afaceri a Erste Group Immorent cuprinde în particular serviciile Erste Group pentru autorităţi publice. Acesta reuneşte toată expertiza în infrastructură pentru a asigura cele mai bune sfaturi şi soluţii posibile de finanţare precum şi servicii suplimentare pentru implementare. Ea cuprinde, de asemenea, o echipă de experţi internaţionali în parteneriate-public-private (PPP) pentru proiecte în regiune.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite