Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

Foraj Sonde Craiova, membră a grupului Bega, a optat pentru experienţa TotalSoft īn project management

27 Ianuarie 2011



Foraj Sonde Craiova, membră a grupului Bega, a semnat recent un contract cu TotalSoft pentru implementarea sistemului de project management Primavera. Compania are o experienţă de peste 50 de ani pe piaţa internatională de foraj, proiecte realizate în 23 de ţări şi un portofoliu de peste 10 mii de sonde forate. Contractul semnat cu TotalSoft include şi furnizarea de servicii de consultanţă pe baza sistemului Primavera.


Prin implementarea acestui sistem se urmăreşte gestionarea şi administrare proiectelor pe care compania le are în desfăşurare, creşterea capacităţii de raportare şi analiză, precum şi monitorizarea activităţii de project management atât la nivel de proiect, cât şi la nivel de companie. Serviciile de consultanţă oferite de TotalSoft vor susţine atingerea obiectivelor companiei de foraj privind standardizarea activităţii de project management.
“Stategia noastră este să extinem colaborarea şi cu alte firme din cadrul grupului Bega, aspect care sunt convins ca va fi luat în calcul de managementul grupului imediat ce soluţia oferită de noi îşi va dovedi beneficiile în cadrul activităţii Foraj Sonde Craiova.” a declarat Bogdănel Budeanu, Primavera Director, în cadrul TotalSoft.


TotalSoft este partener Oracle pentru sistemul Primavera şi are o experienţă de peste 16 ani pe piaţa românească, confirmându-şi valoarea în proiecte complexe de project management. Astfel, expertiza în industria de petrol şi gaze a început în anul 2001, an în care TotalSoft a implementat sistemul Primavera la Rompetrol pentru derularea reviziei Rafinăriei Petromidia. Până în prezent, Rompetrol a realizat sub consultanţa TotalSoft 3 revizii ale acestei rafinării (în anii 2001, 2005 şi 2010).
Cel mai mare contract de consultanţă derulat de TotalSoft în aceasta industrie rămâne însă cel cu OMV Petrom care a presupus modernizarea a 5000 sonde, un proiect care s-a derulat pe o perioadă de 2 ani şi a făcut parte dintr-un plan de investiţii de aproximativ 500 milioane de Euro. În anul 2010, divizia de Project Management din cadrul TotalSoft a vândut 234 de licenţe şi a înregistrat o creştere de peste 60% care a dus la atingerea cifrei de 2M Euro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite