Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

FAIR VALUE si-a dublat afacerile īn 2010

27 Ianuarie 2011



Compania FAIR VALUE, SAP Gold Partner, a încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri în creştere cu 100% comparativ cu anul precedent şi mizează pe un avans al business-ului cu 20% în acest an.
FAIR VALUE a anuntat pentru anul trecut afaceri de 14,7 milioane de lei, comparativ cu 7,3 milioane de lei în 2009. De asemenea, compania a înregistrat în 2010 un profit brut de 1,4 milioane de lei, în crestere cu peste 25% fată de anul precedent, datorită investiţiilor derulate în majorarea portofoliului de soluţii.
„2010 a fost prima etapă din planul de dezvoltare pe care l-am gândit şi ale cărei baze le-am pus în 2009 pentru următorii 3 ani. Am stabilit astfel un plan investiţional bazat pe reinvestirea profitului din anii precedenţi”, a declarat Metodiu Mehmet, Fondator şi Director General Fair Value.

Acesta a adăugat că în 2010 principalul obiectiv al FAIR VALUE a fost lărgirea portofoliului de soluţii prin adăugarea la cele de bază din gama SAP ERP a două produse SAP în premieră pentru România şi a altor trei noi produse SAP pentru FAIR VALUE.
Pentru 2011 şi 2012 compania vizează atat dezvoltarea forţei comerciale capabile să genereze creşterea veniturilor pe toate direcţiile de business, cât şi participarea la proiecte naţionale de informatizare a administraţiei publice centrale.
„Anul 2011 pentru FAIR VALUE reprezintă anul investiţiilor în forţa de vânzări şi marketing şi consolidarii direcţiilor noi de business, prin creşterea cu 100% a proiectelor din această zonă. Astfel, dacă în 2010 numărul clienţilor a crescut cu 30%, pentru anul acesta planurile noastre vizează un avans cu aproximativ 50 de procente”, a mai adăugat oficialul FAIR VALUE.
2010 a însemnat pentru FAIR VALUE şi creşterea numărului de angajaţi cu 25%, trend care va fi urmat şi în acest an, fiind bugetat un avans cu 40% al personalului.
În ceea ce priveşte piaţa locală a aplicaţiilor software, Metodiu Mehmet a subliniat că primul semestru din acest an va fi cel mai greu trimestru din ultimii ani.
„Mediul de afaceri este obosit si pesimist. Administraţia publică centrală şi locală se va confrunta cu lipsa de fonduri. Astfel, piaţa aplicaţiilor software va fi în uşoară scădere faţă de 2010, cu aproximativ 5-10%”, a declarat acesta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite