Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: Panorama Solutie Business Intelligence in sprijinul procesului deciziona

09 Iunie 2005



Wizrom Software, unul din liderii sectorului privat pe piata locala a furnizorilor de solutii ERP (Enterprise Resource Planning – Planificarea resurselor intreprinderii) si pentru managementul afacerilor, a finalizat implementarea solutiei de Business Intelligence Panorama in cadrul unor proiecte pilot.


Panorama Business Intelligence este o solutie informatica dedicata in special managerilor, carora le ofera un instrument eficient de culegere si sintetizare, dintr-un volum mare de informatii, a acelor date relevante pentru procesul decizional.


Solutia, lansata pe piata din Romania la inceputul anului 2005 ca raspuns prompt la solicitarile din ce in ce mai complexe ale companiilor ce opereaza intr-un cadru economic in continua schimbare si intr-un mediu concurential, a fost implementata pentru companiile Elite Romania si Cristim.


„Cunoasterea tuturor aspectelor unei afaceri, a elementelor cruciale si constientizarea atat a factorilor cu influenta pozitiva, cat si a celor neprofitabili constituie o cerinta de baza pentru mentinerea si ascensiunea pe piata a oricarei companii. Din acest punct de vedere, Panorama devine un instrument esential, indispensabil pentru orice manager”, subliniaza domnul Cristian Udrescu, Director General al firmei Wizrom.


Pentru Elite Romania, conditiile actuale de concurenta de pe piata au condus la necesitatea implementarii acestei solutii, ca parte a strategiei de pastrare si imbunatatire a pozitiei de lider pe piata cafelei. Cresterea nivelului de control si acces in timp real la informatiile de vanzari si marketing intelligence, simplificarea modului si timpului de obtinere a rapoartelor si alarmelor de neindeplinire a indicatorilor de performanta prestabiliti, direct de catre manageri, toate acestea reprezinta un avantaj pe care aceasta companie a decis sa il detina.


„Am ales Panorama Business Intelligence din mai multe considerente: respectarea standardului impus de Elite pentru calitatea serviciilor, perfecta integrare cu solutiile Wizrom deja folosite si, nu in ultimul rand, costurile si timpul de implementare reduse. In plus, la un cost minim aferent licentierii utilizatorilor, oferim si distribuitorilor nostri posibilitatea de a beneficia de avantajele folosirii unei solutii de Business Intelligence, fara ca acestia sa fie nevoiti sa suporte costurile legate de hardware, software si licentiere de server”, mentioneaza domnul Eugen Simionescu, Director IT al Elite Balkans.
In mod similar, pentru compania Cristim, lider in domeniul fabricarii si comercializarii mezelurilor, implementarea unui sistem care sa permita analize complexe pe baza multitudinii de date a reprezentat un beneficiu, ale carui rezultate se pot observa deja. „Alegerea solutiei de Business Intelligence este un proiect strategic pentru inceputul acestui an. Avand ca sursa o baza de date precisa si bine structurata, orice factor de decizie poate explora, obtinand atat o imagine de ansamblu, cat si informatii exacte in raport cu un departament, o perioada de timp sau un anumit client”, declara domnul Ovidiu Florea, Director IT al companiei.


„Purtam discutii cu aproximativ 10 firme mari, care si-au manifestat interesul pentru noul sistem lansat de Wizrom si speram ca in cel mai scurt timp sa demaram procesul de implementare pentru acesti noi clienti”, spune domnul Udrescu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite