Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

EvoTab, prima tableta Android de la Evolio

31 Ianuarie 2011



Incepand cu 15 februarie, Evolio va lansa in retele de retail tableta multimedia ultraportabila cu sistem de operare Android. Pretul de vanzare al Evotab va fi de 750 RON cu tva inclus, iar precomenzi se pot lansa pe site-ul www.evolio.ro incepand cu data de 1 februarie.



Tableta, denumita EvoTab TB1, are un ecran touch de 7” (aceeasi dimensiune cu Galaxy Tab) insa beneficiaza de o greutate de numai 360 grame la o grosime de numai 11 mm, ceea ce o transforma in cea mai usoara si mai plata tableta de pe piata.


Evotab dispune de Conectivitate Internet boradband prin Wi-Fi-ul integrat sau 3G prin conectarea unui modem 3G extern. Bateria este Li-Ion de 4500 mAh, ceea ce ii confera o autonomie de pana la 14 ore de operare.


Tableta este dotata cu procesor ARM 11 la 800 Mhz, accelerometru, card reader micro SD, USB host port, miniUSB, speaker, si stereo audio output.


O alta noutate a acestui dispozitiv este echiparea cu un trackball ce confera usurinta si precizie in navigare.


Memoria interna de 4GB poate fi extinsa pana la 36 GB cu card de memorie micro SD.



Evotab, este capabila sa redea filme HD, sa citeasca ebook-uri si sa ruleze aplicatii precum Skype, MSN, Youtube HD download, Internet browsing, Facebook, e-mail si bineinteles o multitudine de jocuri si aplicatii disponible in Android Marketplace.


Evolio a dezvoltat pentru aceasta tableta un serviciu de stiri in colaborare cu Livenews.ro si Presaonline.com. Stirile sunt transmise in timp real si pot fi citite si in mod offline. De asemenea utilizatorii Evotab beneficiaza gratuit de revista presei nationale si locale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite