Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ADVERTORIAL: De la pionierat in tehnologie la redefinirea mobilitatii

09 Iunie 2005



Timp de 20 de ani, actiunile Toshiba cu focus pe mobilitate, inovare si calitate au fost principala forta pentru crearea universului calculatoarelor mobile de astazi. O mostenire fara rival si un angajament permanent de a dezvolta capodopere ale tehnologiei mobile, fac din TOSHIBA un indiscutabil lider de piata, ce continua sa duca inainte viziunea care a consacrat-o.


Aprilie 2005 a fost marcat de aniversarea a 20 de ani de la introducerea pe piata a primului notebook TOSHIBA T1100. Acest echipament a fost primul laptop oferit pe piata – un computer portabil alimentat de baterie, cu ecran LCD. A 20-a aniversare nu inseamna numai o importanta piatra de hotar pentru TOSHIBA. Este un moment de referinta pentru intreaga industrie de IT – si pentru utilizatorii finali, care sunt capabili sa intre astfel intr-o noua era a mobilitatii.


Povestea primului notebook din istorie


In 1985, laptopurile existau numai in proiectele Toshiba. Era o perioada cand, de exemplu, asa-zisul PC portabil al Compaq cantarea aproximativ 11 kilograme.


Toshiba a fost primul producator care a simtit nevoia utilizatorilor de mobilitate si le-a oferit acestora prima alternativa viabila la calculatoarele de birou. Astfel, in 1985 Toshiba a lansat cu succes primul model de laptop– Toshiba T1100 care avea inclus un dispozitiv de baza, devenit un standard pentru calculatoarele portabile in urmatorii 20 de ani. Astfel, acesta folosea baterii reincarcabile interne, avea ecran LCD, 3.5-inch floppy disk drive si, poate cel mai important, era compatibil cu PC-urile celor de la IBM. Mai mult, cu o greutate de mai putin de 4,5kg, raspundea primei nevoi a utilizatorilor de laptop: mobilitatea.


De la primul laptop pana in prezent, timp de 20 de ani, Toshiba a continuat sa fie un deschizator de drumuri si s-a impus prin performanta, calitatea, dar si designul si confortul modelelor sale, intre care se detaseaza Qosmio – universul tau personal, Portege, Satellite si Tecra.


Notebook aniversar


Cu ocazia implinirii a 20 de ani de la producerea primului laptop pe baterie, TOSHIBA a lansat in Romania prin SCOP un nou model–Tecra M4. Acesta este destinat mediului de business, caruia ii ofera mai multa siguranta, rapiditate si confort.


Protectie maxima cu Toshiba EasyGuard Premium


Avand Toshiba EasyGuard incorporat, Tecra M4 asigura o mai buna securitate a datelor, protectie a sistemului si conectivitate usoara. Intre principalele functii ale Toshiba EasyGuard Premium se regasesc protectia anti-soc, protectia datelor cu ajutorul Trusted Platform Module (TPM), facilitati pentru conferinte si antena pentru conectare optima wireless.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite