Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Transart devine primul partener Microsoft recertificat Gold

01 Februarie 2011Schimbarile anuntate de Microsoft (vezi articolul cu Florian Ivan) in cadrul sistemului de parteneri nu intarzie sa produca efecte si pe piata locala. Astazi, Transart a anuntat finalizarea procesului de recertificare a competenţelor Microsoft: Independent Software Vendor (ISV) şi Business Intelligence. Astfel, Transart devine primul partener din România care îşi recertifică cel mai înalt nivel de competenţă, Gold pe zona de ISV, satisfăcând cerinţele noului sistem de parteneriat orientat pe competenţe, adoptat de Microsoft la nivel global începând cu luna noiembrie 2010. Transart demonstrează astfel hotărârea de a continua să dezvolte produse şi proiecte pe cea mai răspândită platformă software în mediul de afaceri - Microsoft Windows, asigurându-şi în acelaşi timp acces la cele mai noi resurse, tehnologii şi instrumente de dezvoltare în cadrul parteneriatului strategic cu Microsoft. Dobândirea competenţei ISV de nivel Gold atestă capacitatea Transart de a integra cele mai noi tehnologii Microsoft în propriile produse, capacitate dovedită prin existenţa personalului calificat, referinţe şi prin parcurgerea unor teste de compatibilitate (Winqual) a aplicaţiilor Transart pe platforma Microsoft Windows 7.
Competenţa Business Intelligence (BI) de nivel Silver atestă capacitatea Transart de a implementa soluţii bazate pe platforma de BI Microsoft: SQL Server 2008 R2, SharePoint 2010 si Office 2010 - Excel & PowerPivot. O latură importantă a recertificării pe zona de Business Intelligence a constat şi în faptul că aplicaţia B-Org ERP a trecut cu succes testul de compatibilitate cu platforma Microsoft SQL Server R2, cea mai recentă versiune a motorului de baze de date şi data warehousing dezvoltat de Microsoft.
„Programul de parteneriat cu Microsoft şi mai ales atingerea unui nivel Gold pentru o competenţă anume înseamnă nu numai o bună cunoaştere a tehnologiei dar şi un angajament faţă de standardele ridicate în dezvoltarea de aplicaţii software.” declară Florian Ivan, Partner Strategy & Programs Manager - Microsoft România.
Recunoscută pe piaţa românească pentru fiabilitatea, rigoarea şi stabilitatea produselor sale, compania Transart este lider de piaţă pe verticala Comerţ-Distribuţie, furnizând soluţii complete (ERP, SFA, WMS şi Business Intelligence) pentru companiile care desfăşoară activităţi de comerţ, import şi distribuţie. Mizând în continuare pe furnizarea unui mix optim de funcţionalităţi oferite şi preţuri adaptate vremurilor actuale, Transart va continua să se diferenţieze printr-un nivel ridicat de calitate al produselor şi serviciilor furnizate, dar mai ales prin calitatea oamenilor care compun echipele Transart implicate.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite