Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Routere D-Link, cu licenţă Panda Internet Security 2011

03 Februarie 2011



Compania D-Link anunţă că, începând de astăzi, la cumpărarea unui router D-Link se oferă o licenţă Panda Internet Security 2011 gratuită, pentru 1 calculator.
Astfel, la achiziţionarea unui router DIR-615, beneficiaţi de licenţă Panda Internet Security gratuită pentru navigare sigură pe Internet vreme de 12 luni, iar pentru un router DIR-600, se oferă licenţă gratuită pentru 6 luni. Produsele pot fi achiziţionate de la distribuitorii autorizaţi D-Link în România: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting Systems şi Scop Computers.
„Reţelele prezentului sunt mai mult ca niciodată expuse riscurilor cibernetice. Actualul parteneriat reprezintă o expresie naturală a preocupării faţă de siguranţa datelor clienţilor noştri. Această nouă promoţie se va desfăşura pe durata întregului an 2011. Dorim să oferim astfel în România soluţii de conectivitate performante, de ultimă generaţie, la preţuri avantajoase, cu ceva în plus – licenţa Panda Internet Security, pentru securizarea totală a accesului la Internet. Continuăm în acest fel succesul înregistrat de campania din 2010, iar routerele D-Link pentru acasă aflate acum în promoţie se află printre cele mai bine vândute din România”, spune Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite