Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Crestere cu 45% pentru Asesoft Distribution

07 Februarie 2011



Asesoft Distribution anunţă rezultate financiare în creştere cu 45% pentru 2010, concretizate într-o cifră de afaceri de 145 de milioane de euro. Pentru anul 2011, Asesoft Distribution îşi propune atingerea unei cifre de afaceri de 165 de milioane de euro.
„Principala direcţie asupra căreia am concentrat strategia de distribuţie în 2010 – şi pe care vom continua să ne dezvoltăm şi în 2011 – a fost reprezentată de proiectele şi parteneriatele cu distribuitorii din zona de GOV/Enterprise/SMB (clienţii guvernamentali, corporaţiile şi întreprinderile mici şi mijlocii). Putem spune că, pentru aceste segmente de distribuţie, am construit cea mai puternică echipă din piaţa de profil din România. De asemenea, am acordat o atenţie deosebită extinderii portofoliului de produse astfel încât să acoperim cerinţele clienţilor din această categorie, ceea ce intenţionăm să facem şi în 2011”, a declarat Răzvan Ziemba, directorul general Asesoft Distribution.
Alţi factori importanţi de creştere pentru Asesoft Distribution în 2010 au fost semnarea noilor contracte de distribuţie cu Sony, Samsung şi HP, precum şi evoluţia bună în vânzări a produselor SERIOUX, marca proprie Asesoft Distribution.
„Un pas major pe care intenţionăm să îl facem în 2011 vizează extinderea distribuţiei brand-ului SERIOUX pe pieţele externe şi adăugarea de noi categorii de produse în portofoliul Asesoft Distribution, precum electrocasnicele şi gadget-urile”, a adăugat Răzvan Ziemba.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite