Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania: "Ne vom concentra pe smartphone si mobile data"

10 Februarie 2011



Inaki Berroeta, noul CEO Vodafone Romania, numit in locul Lilianei Solomon la sfarsitul anului trecut, a avut o intalnire informala cu presa IT&C, in care a prezentat planurile viitoare ale companiei pe care o conduce.
In urmatorii 5 ani, Vodafone Romania va investi 500 de milioane de euro in principal in capabilitatile retelei si in reteaua de retail. Berroeta a mai spus ca vrea sa imbunatateasca experienta clientilor din magazinele Vodafone si ca se vor vedea schimbari de imagine a magazinelor in urmatoarele luni.



CEO-ul Vodafone Romania a declarat ca principalele tinte pe care le are sunt: „sa fim prima optiune a clientilor si sa avem cel mai bun serviciu de pe piata. Nu am ca tinta sa devenim numarul 1 pe piata din Romania. De departe, avem cea mai rapida retea de pe piata. Trebuie sa ne asiguram ca serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate”.
Piata romaneasca este extrem de sensibila la pret, asa ca oficialul Vodafone a declarat ca in oferta companiei se vor regasi smartphone-uri la cele mai bune preturi de pe piata. De asemenea, oferta de tablete pentru public va fi imbunatatita.
„Ne vom concentra pe smartphone si mobile data, de aici va veni si cresterea pentru noi. De asemenea, vrem sa avem cea mai puternica tableta, insa nu avem un plan in mod special de a brandui o tableta”, a adaugat Inaki Berroeta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite