Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

HP si Microsoft anunta solutii IT integrate pentru companii

10 Februarie 2011



HP şi Microsoft anunţă un portofoliu de patru platforme noi de tip appliance ce reunesc aplicaţii, soluţii de infrastructură şi instrumente de creştere a productivităţii într-un singur sistem IT. Aceste soluţii ajută companiile să optimizeze randamentul angajaţilor şi procesele de luare a deciziilor, simplificând, în acelaşi timp, şi livrarea aplicaţiilor pentru IT. Astfel, HP Business Decision Appliance poate susţine deja servicii de business intelligence, în timp ce sistemul HP E5000 Messaging System pentru Microsoft Exchange Server, dedicat serviciilor de mesagerie, va fi disponibil curând pe piaţă. Alte două platforme asemănătoare vor fi lansate pe parcursul acestui an.


Până în acest moment, companiile aveau la dispoziţie două modalităţi de a implementa aplicaţii business critical: fie implementări foarte personalizate, care însă durează foarte mult, fie pachete proprietare de aplicaţii şi infrastructură care sunt, inevitabil, rigide şi inflexibile. Rezultatul este că doar 32% dintre proiectele IT care livrează aplicaţii business critical sunt considerate de către companiile care le implementează ca fiind un „succes”.
Consolidând parteneriatul anunţat anul trecut, noile pachete de aplicaţii convergente oferite de HP şi Microsoft reprezintă primele sisteme din industrie care răspund atât cerinţelor IT-ului, cât şi ale utilizatorilor finali şi livrează servicii precum business intelligence, data warehousing, procesare a tranzacţiilor online şi mesagerie. Aceste platforme de tip appliance, dezvoltate în comun de cele două companii, precum şi serviciile aferente de consultanţă şi suport, permit departamentelor de IT să livreze aplicaţii business critical în mai puţin de oră, un interval mult mai scurt prin comparaţie cu alte sisteme tradiţionale, care necesitau uneori luni de zile pentru implementarea unui proiect nou.


Noul portofoliu include:
HP Enterprise Data Warehouse Appliance permite departamentelor de IT sa livreze aplicatii business critical in mai putin de o ora, garantand astfel raspunsuri de pana la 200 de ori mai rapide si de 10 ori mai multa adaptabilitate pentru proiectele traditionale de implementare SQL Server.


HP Business Decision Appliance ajuta HP si Microsoft sa reduca substantial timpul si efortul necesar configurarii, implementarii si administrarii unei solutii complexe de business intelligence.


HP Business Data Warehouse Appliance reprezinta o solutie de stocare de date pentru companii mici si mijlocii care le ofera functionalitate si un modus operandi mai simplu, care nu necesita administrator IT dedicati.


HP E5000 Messaging System pentru Microsoft Exchange Server 2010 este prima platforma integrata care ofera servicii enterprise de mesagerie pentru companii, alaturi de o capacitate mare de stocare a mesajelor la costuri mcii, servicii centralizate de arhivare si acces constant de pe orice dispozitiv.


HP si Microsoft completeaza acest portofoliu prin servicii de evaluare, proiectare, proof of concept si implementare, precum si servicii permanente de suport.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite