Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Orange si Vodafone, amendate de Consiliul Concurentei

15 Februarie 2011



Consiliul Concurenţei a amendat Orange România şi Vodafone România cu 63 de milioane de euro, pentru abuz de poziţie dominantă, a declarat preşedintele autorităţii, Bogdan Chiriţoiu.
Decizia anuntata astazi de catre Consiliul Concurentei se refera la o investigatie demarata in anul 2006 cu privire la o posibila incalcare a Legii concurentei de catre Orange Romania, Vodafone Romania si Romtelecom. Investigatia priveste termenii si conditiile agreate intre operatorii telecom pentru terminarea apelurilor internationale in Romania.




Prezentam mai jos pozitia oficiala a Orange Romania referitoare la acest anunt:
„Dorim sa subliniem ca obiectul investigatiei nu se refera la relatia dintre Orange Romania si clientii de telefonie mobila din Romania.
Suntem profund surprinsi de aceasta decizie, pe care o consideram neintemeiata, avand in vedere ca aceasta se bazeaza pe o interpretare eronata a faptelor din dosarul cauzei. Astfel, sanctiunea aplicata este nejustificata si Orange Romania va contesta aceasta decizie in instanta.
Orange Romania si-a desfasurat dintotdeauna activitatea pe piata in deplina conformitate cu legislatia in vigoare si cu regulile de concurenta.
Orange Romania se abtine de la orice comentarii suplimentare pana la momentul comunicarii motivarii deciziei”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite