Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

RomSoft Ramnicu Valcea a implinit 10 ani de la infiintare

16 Februarie 2011



In cei 10 ani de activitate Romsoft a devenit un nume important in domeniul IT din Romania, o companie apreciata pentru solutiile de top pe care le livreaza si pentru calitatea serviciilor.Compania a fost fondata in februarie 2001 in Ramnicu Valcea, deschizand ulterior un al doilea centru, in Bucuresti. La scurt timp dupa infiintare, in martie 2001, RomSoft a devenit partener Oracle, avand o evolutie foarte rapida ca urmare a numeroaselor proiecte de aplicatii si tehnologie Oracle si competentelor echipei – Partener Certificat in 2003, dupa numai 2 ani si primul partener Oracle din Romania care atingea nivelul cel mai inalt de parteneriat, Oracle Certified Advantage Partner pentru aplicatiile Oracle E-business Suite in 2006.
In prezent detine statutul de Oracle Platinum Partner – cel mai inalt nivel actual de parteneriat Oracle, facand parte din elita partenerilor Oracle in Romania. Urmare a certificarilor angajatilor si experientei in implementarea produselor Oracle, RomSoft este specializata pe: Oracle Database, Oracle Database Performance Tuning, Oracle Business Intelligence Foundation, aflandu-se intr-un stadiu avansat pentru specializarea pe Business Intelligence Applications, Applications Grid, Oracle E-business Suite Financials, Supply Chain si Human Resources.
Adaptarea la conditiile pietei si cerintele clientilor a impus o abordare complexa si integrata a proiectelor RomSoft, implicand dezvoltarea unor parteneriate solide cu producatorii pe diferite segmente hardware si comunicatii. Astfel, in cei 10 ani de activitate, RomSoft si-a consolidat pozitia de furnizor de proiecte de integrare complexe, dezvoltand parteneriate solide cu cei mai importanti producatori de software, hardware si comunicatii la nivel mondial: Oracle, HP, IBM, Microsoft, Dell, Cisco, Bitdefender si altii.
Portofoliul de solutii al RomSoft include:
o Aplicatii Oracle (E-Business Suite, JD Edwards, Hyperion, Siebel, Business Intelligence, Document Management), baza de date si optiuni, middleware;
o solutii software Microsoft, IBM, Bitdefender;
o infrastructura hardware SUN, HP, IBM, Dell;
o comunicatii Cisco si altele;
o servicii complete (instalare, implementare, instruire utilizatori si suport tehnic).


RomSoft este o companie independenta care a reusit sa se dezvolte prin eforturi proprii, in contextul unei concurente puternice, impunandu-se prin atitudinea fata de fiecare client, promptitudine, acuratete si eficienta in toate activitatile, competenta si seriozitate, amabilitate si profesionalism in relatiile cu clientii si colaboratorii, receptivitate fata de cerintele acestora si flexibilitate in raport cu conditiile de piata.
Compania a reusit dezvoltarea unui volum de afaceri considerabil, avand in portofoliu peste 100 de clienti din diverse domenii de activitate: productie, energie, utilitati, institutii publice, servicii, distributie. Printre principalii clienti amintim companii: Conpet SA, Vulcan SA, Proiect Bucuresti SA, Elkotech, Koyo Romania SA, Boromir Ind, Vel Pitar, Astra Vagoane Calatori SA, EuroGrup, Altex, Mobexpert, PSV Company, Complexul Energetic Turceni, Complexul Energetic Rovinari, Electrocentrale Bucuresti, Hidroelectrica, Electrica, Apanova, Aquaserv Tg. Mures, Transelectrica, OPCOM si institutii publice: Ministerul Justitiei, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, APIA, Ministerul Finantelor Publice, ANAF, Camera Deputatilor, BNR, Imprimeria Nationala, ANCOM, ONRC, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
RomSoft si-a format o echipa puternica, de peste 100 de angajati, instruiti, cu experienta si certificati sau specializati pe diferite zone de produse ale principalilor parteneri.


“In acest deceniu de activitate RomSoft si-a atins obiectivele: s-a impus ca integrator de sisteme informatice in piata IT din Romania si avem poate cea mai stabila si mai buna echipa din aceasta industrie. Imi doresc ca in urmatorii ani sa ne extindem portofoliul de solutii si de clienti, sa ne imbunatatim performantele si de asemenea sa crestem beneficiile” – Claudia Ursateanu – Director General RomSoft.
Sarbatorirea celor 10 ani de activitate se va desfasura in cadrul unui eveniment special la care vor participa clientii si partenerii RomSoft, programata pentru inceputul lunii aprilie 2011.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Alin Costel
Acest articol parca e coborat din Scanteia anilor 80 :) Proiecte Romsoft: Turceni, Astra Vagoane, CFR Marfa, Electroaparataj, Turbomecanica, Rovinari, Petrom Service, Ziarul Ziua Niste succese extraordinare!!! :) nici unii nu folosesc sistemul. Dar stim: clientii nu au fost destul de inteligenti
24 Februarie 2011, 12:54:02