Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Maguay lanseaza noul brand de portabile MyWay

16 Februarie 2011



Maguay a lansat astăzi noul brand de portabile MyWay. Brandul MyWay înlocuieşte vechiul brand de portabile al Maguay, eXpertBook.
Pornind de la principalul diferenţiator al brandului MyWay, configurabilitatea, compania a dorit sa comunice acest lucru nu doar prin configurabilitatea componentelor portabilului, ci şi prin personalizarea carcasei.


În parteneriat cu Muzeul Ţăranului Român, MyWay a dezvoltat două variante de design originale pentru carcasa netbook-urilor sale, reprezentând o furcă de tors cioplită în lemn și, respectiv, un model decorativ de pe o pernă de zestre din Transilvania.
„Ne-a atras ideea de a combina tradiţia cu tehnologia, vechiul cu noul, într-un gest tehnologic şi cultural fără precedent în România. E un act de curaj, prin care Maguay va testa deschiderea publicului român la inedit, dar va face şi o afirmaţie puternică despre brandul MyWay ca un brand de portabile super-configurabil, relevant şi încrezător în sine şi în originea lui”, spune Eduard Pughin, directorul operațional al Maguay.



Brandul de portabile MyWay va fi alcătuit din cinci linii de produse:
Linia X – Xtreme: produse profesionale, puternice
Linia S – Standard: notebook-uri pentru home & business
Linia E – Executive: notebook-uri complet administrabile de la distanţă, care se adresează segmentului business
Linia V – Value: notebook-uri entry level
Linia N – Navigator: netbook-uri
Pentru că este fabricat în România, MyWay beneficiază de cel mai rapid service din ţară: maximum 7 zile pentru remedierea oricărei probleme de funcţionare. Brandul a fost construit cu ajutorul agenției de branding Grapefruit.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite