Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Romsys devine Cisco Silver Partner în România. Compania îl numeşte pe Radu Voicu în poziţia de Chief Sales Officer

16 Februarie 2011




Radu Voicu,
Chief Sales Officer Romsys


Romsys, principal integrator de soluţii şi sisteme informatice pe piaţa din România, membru al concernului austriac New Frontier Holding, a obţinut certificarea Silver Partner din partea companiei Cisco Systems. Procesul de certificare este unul dintre cele mai riguroase, reprezentând, practic, o garanţie a calităţii din punct de vedere al serviciilor de networking (reţelistică), al suportului oferit şi al gradului de satisfacţie a clienţilor.

Obţinerea certificatului de Silver Parner din partea Cisco System a implicat demonstrarea însuşirii unor abilităţi excepţionale în ceea ce priveşte utilizarea echipamentelor Cisco din familia routere-lor şi switch-urilor. Printre ariile de specializare în care Romsys şi-a demonstrat cu succes competenţa se numără Unified Communication – capacitatea de integrare a soluţiilor de trasfer date, voce şi semnal video - şi zona de management al securităţii informaţiilor. Un aspect important l-a constituit, de asemenea, buna desfăşurare a procedurilor interne privind serviciile Cisco Lifecycle, începând de la pregătirea şi planificarea funcţionării echipamentelor, trecând prin proiectarea, implementarea şi operarea soluţiilor, până la faza de optimizare şi testare.


Certificatul Cisco Silver Partner se acordă în cadrul programului dezvoltat de Cisco pentru partenerii de pe canalul de distribuţie – Cisco Resale Channel. În funcţie de nivelul de parteneriat, în cadrul iniţiativei este oferit acces la programe de training cu privire la cele mai noi tehnologii dezvoltate de producătorul de echipamente de comunicaţii, training pentru dezvoltarea abilităţilor de vânzări, precum şi informaţii de detaliu de natură tehnică necesare în utilizarea echipamentelor sau în activităţile de suport clienţi. Nivelul de asistenţă oferit partenerilor creşte cu fiecare nivel de certificare.
De asemenea, programul Cisco Silver Parnet oferă acces la un sistem de stimulente – precum acordarea unor discount-uri semnificative la achiziţionarea unui anumit tip de echipamente şi posibilitatea accesării unui fond comun de activităţi de marketing şi promovare. Beneficiile parteneriatului se concretizează în timp, prin eficienţa proiectelor implementate, prin creşterea nivelului de satisfacţie a clienţilor şi, nu în ultimul rând, prin creşterea numărului de lead-uri de vânzări prin participarea la licitaţii unde clienţii solicită un anumit nivel de expertiză.


Un alt factor care a contribuit la obţinerea certificatului Cisco Silver Partner este echipa de specialişti Romsys. Fiecare membru al echipei este certificat pentru aria de expertiză pe care o acoperă în cadrul proiectelor. De asemenea, pe lângă echipele de experţi, compania utilizează echipe de suport dedicate ce sunt pregătite în detaliu pentru a putea răspunde în timp real solicitărilor clienţilor, cu maximum de eficienţă şi la cel mai ridicat nivel de calitate. Deoarece gradul de satisfacţie al clienţilor reprezintă una dintre cerinţele majore pentru cele mai multe dintre certificările deţinute de Romsys, de-a lungul timpului compania a investit numeroase resurse în această direcţie, constituind şi o divizie de business centrată pe acest tip de servicii.


De asemenea, începând cu 1 ianuarie 2011, Romsys l-a promovat pe dl Radu Voicu din actuala poziţie de Executive Sales Director Enterprise în cea de Chief Sales Officer. Noua poziţie presupune responsabilitatea pentru strategia de vânzări a companiei pentru toate verticalele industriale.
Strategia Romsys pentru viitor include un accent important pus pe consolidarea portofoliului de clienţi actuali şi pe extinderea sa în verticale de industrie, de la finanţe şi telecom la sectorul public şi transporturi. Materializarea oportunităţilor care vin din zona fondurilor europene şi a proiectelor care sunt finanţate din aceste surse sunt o componentă importantă a strategiei companiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite