Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Evoluţia telecom continuă via AdNet. IP Next Generation şi televiziunea digitală, cele mai noi proiecte de revoluţionare a comunicaţiilor

17 Februarie 2011




Ce parteneriate şi acţiuni inovative aţi realizat în ultimul timp pentru a consolida poziţia AdNet şi a aduce o nouă energie, o nouă dinamică pe piaţa telecom?

Aşa cum am mai menţionat, suntem foarte atenţi la nevoile clienţilor noştri. În acest sens, AdNet Telecom a fost prezent în calitate de partener strategic la Future Hosting, eveniment la care au participat companiile de hosting şi partenerii lor, scopul fiind crearea unei coeziuni puternice a pieţei şi obţinerea unui cadru concurenţial pentru dezvoltarea industriei de hosting din România.


Un succes real l-a constituit şi implicarea, împreună cu partenerii noştri, în cea mai mare transmisie video online realizată în România. Reţeaua operată de Adnet Telecom a permis utilizatorilor conectaţi la toţi providerii importanţi din România vizionarea transmisiei în condiţii excelente. Acest lucru a fost posibil datorită capacităţilor mari de interconectare metropolitană disponibile (peste 80 Gbps agregat) şi preocupării constante a echipei tehnice de a monitoriza încărcarea pe legături şi a asigura latenţe minime spre toate destinaţiile naţionale.


În plus, încă de anul trecut, AdNet Telecom a devenit membră a eco – Asociaţia Industriei Internetului din Germania, membru fondator al celei mai mari asociaţii de ISP din lume (EuroISPA) şi una dintre cele mai mari asociaţii de Internet din Europa. Primirea titulaturii de membru eco nu face decât să confirme standardele la care activează AdNet Telecom, deoarece regulile ce trebuie respectate ca membru eco sunt destul de stricte. Acest lucru certifică practic faptul că suntem pe drumul cel bun în a îndeplini misiunea pe care ne-am concentrat încă de la început – Evoluţie continuă în beneficiul clienţilor noştri.


Care sunt noile proiecte pe care AdNet le aduce pe piaţă pentru a atrage şi satisface noi clienţi, pentru a diversifica oferta şi a creşte standardele serviciilor furnizate de firmele de telecomunicaţii?

Unul dintre proiectele pe care AdNet Telecom le va lansa în cel mai scurt timp este AdNet TV – IPTV cu acoperire naţională, un serviciu de televiziune digitală, transmis direct către TV prin intermediul conexiunii de Internet de mare viteză. Calitatea video digitală şi audio este mult mai bună în comparaţie cu televiziunea clasică, iar interactivitatea este o caracteristică revoluţionară a acestui pachet de servicii. Set-top-box-ul şi interfaţa AdNet TV vor fi în totalitate personalizate. Personalizarea este cheia IPTV şi dorim să oferim clienţilor noştri un echipament performant şi uşor de folosit. Investiţia în acest proiect este foarte mare şi implică multe resurse financiare şi tehnologice, dar AdNet TV este un proiect în care avem mare încredere şi considerăm că trebuie să susţinem ritmul alert al activităţilor inovative si evoluţia continuă pe care am generat-o până în prezent.
AdNet TV va revoluţiona piaţa TV în foarte scurt timp şi... nu ne vom opri aici! Evoluţia continuă!



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite