Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

UPC isi upgradeaza platforma digitala

17 Februarie 2011



UPC Romania imbunatateste experientele clientilor sai prin extinderea aplicatiilor pentru platforma digitala. Noul portal de jocuri, noul ghid TV si noua versiune a media-box-ului digital permit personalizarea aplicatiilor in functie de preferintele si nevoile fiecarui client.


UPC Games, portalul ce permite accesarea si controlul jocurilor direct de pe telecomanda vine acum cu o interfata imbunatatita si cu 28 de jocuri noi ce pot fi accesate in orice moment de clientii UPC, la pretul de numai 1 RON/joc, 2 RON/ zi sau 9 RON/30 zile. In plus, toti cei interesati vor beneficia pana pe 3 martie de 2 jocuri gratuite pe saptamana. Clientii UPC se conecteazala UPC Games prin simpla tastare a butonului „Interactive” .


UPC aduce o noua versiune a ghidului TV, care a fost creata ca raspuns direct la dorintele clientilor de a naviga usor in meniul de programe. Aceasta versiune ofera posibilitatea de a accesa ghidul TV fara a intrerupe programul vizionat in momentul accesarii ghidului. In plus, noua configuratie ofera functii avansate prin intermediul unei interfete noi si atractive, ce permite incarcarea instantanee a informatiilor si vizualizarea a pana la 120 de minute de continut pe 4 coloane.


Noua varianta a media-box-ului UPC imbunatateste experienta clientilor cu produsul digital oferindu-le o calitate mai buna a subtitrarii si a coloanei sonore. Mai mult, Cold Stand By, optiunea disponibila odata cu noul media-box are un impact redus asupra mediului, cu un consum de pana la 35 de ori mai scazut fata de versiunea veche.


„Ne mentinem promisiunea de a aduce un plus de valoare serviciilor noastre, concentrandu-ne in permanenta pe dezvoltarea de produse si servicii care raspund asteptarilor clientilor. Astfel, noile aplicatii destinate clientilor UPC TV Digital permit personalizarea in functie de nevoile fiecaruia”, afirma Dragos Militaru, Director Comercial UPC România.


Cele trei functii imbunatatite vin ca o completare a numeroaselor aplicatii oferite deja clientilor la serviciile de telviziune digitala, precum: functia de codare a anumitor programe si control parental, crearea listei de canale favorite, ghid electronic de programe sau functia de inregistrare simultana – care permite utilizatorilor serviciului DVR sa inregistreze doua emisiuni in acelasi timp.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite