Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Inovatii D-Link 3G si 4G

22 Februarie 2011D-Link a prezentat noua gamă de echipamente 3G şi 4G în cadrul Mobile World Congress 2011 de la Barcelona.
„Aceasta demonstrează interesul continuu privind segmentul de retail dar şi operatorii de date prin telefonia mobilă. În plus, reprezintă un important pas înainte în strategia de mobilitate a D-Link, pe măsură ce continuăm să dezvoltăm gama 3G şi, mai mult, să lansăm portofoliul 4G. D-Link recunoaşte provocările cu care se confruntă operatorii care trebuie să ofere abonaţilor servicii cu valoare adăugată şi în acelaşi timp să reducă şi costurile operaţionale, să planifice viitoarele echipamente 4G şi să creeze noi oportunităţi de profit”, declara Kevin Wen, Preşedinte D-Link Europe.


Piaţa 3G este în continuă creştere, iar acest lucru generează cerere din rândul utilizatorilor casnici sau din partea companiilor pentru produse care le să permită accesul uşor la Internet. Conform previziunilor UMTS Forum (ianuarie 2011), se preconizează ca un miliard de dispozitive pentru segmentul consumer să fie conectate la Internet mobil până în 2016, iar cererea pentru conectivitate va depăşi creşterea generală de pe piaţa wireless. Răspunzând acestor tendinţe, creşterea volumului de date mobile a ajuns la nivelul la care o serie de operatori europeni au anunţat recent sfârşitul erei cu tarife stabilite fără limită de volum al datelor, continuând să răspundă solicitărilor privind inovaţia, portabilitatea şi uşurinţa de utilizare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite