Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Transporturi >> Stiri si comunicate

Noua nava amiral a GPS-urilor Evolio

22 Februarie 2011



Evolio lanseaza in premiera pe piata din Romania ultimul sau model de GPS, N550, bazat pe cea mai noua realizare tehnologica in domeniu la nivel mondial, platforma Centrality ATLAS V.


Noul GPS N550 aduce ca noutate o viteza sporita in exploatare, datorata frecventei de 533 Mhz a procesorului Dual Core ATLAS V, oferind utilizatorilor o experienta de utilizare la superlativ. Dispozitivul are un timp foarte scurt de pornire si o precizie superioara de localizare, gratie noului set de algoritmi optimizati de procesare a semnalului satelitar, algoritmi integrati in noua platforma Centrality.


Evolio N550 are o autonomie sporita datorata sistemului de eficientizare a consumului de energie implementat in acest produs. Astfel, perioada de utilizare fara a fi alimentat este cu 30% mai mare fata de cea a GPS-urilor precedente. Mai mult, cu ajutorul noului GPS exista posibilitatea de navigare pe internet, prin conectare Bluetooth cu telefonul mobil.

O functie inedita a Evolio N550 consta in transferul agendei de contacte a telefonului mobil in memoria GPS-ului, iar prin functia Car Kit se pot efectua apeluri telefonice utilizand ecranul si sistemul audio al NAVIGATORULUI. Dotarile multimedia ale noului GPS sunt la inaltimea gamei Evolio, permitand o experienta diversa de entertainment pentru utilizatori prin consola de jocuri, player-ul video, cititorul de e-book-uri (carti electronice) si aplicatia de vizualizare si management al fotografiilor.
N550 dispune de cea mai noua si completa harta a Romaniei si Europei: Evomap2011, softul interactiv permitand actualizare gratuita online a hartilor, descarcare de informatii (ex: puncte de interes, camere radar, etc.) precum si configurarea acestora dupa preferintele utilizatorului.


Pretul de vanzare pentru noul GPS este de 699 RON. Produsul este disponibil de astazi pentru comenzi on-line si incepand cu 1 Martie si in retelele de retail.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite