Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

CISCO EXPO s-a desfasurat sub sloganul Intelligent Information Networks

10 Iunie 2005



Cisco Systems Romania a organizat CISCO EXPO, in perioada 1-2 iunie 2005, la JW Marriott Bucharest sub deviza Intelligent Information Networks, tema ce introduce o noua viziune si strategie tehnologica privind evolutia de la retele de comunicatii la sisteme integrate, prin dezvoltarea si comunicarea rolului pe care il are reteaua pentru o infrastructura IT inteligenta pentru optimizarea proceselor de afaceri. La acest eveniment au participat peste 600 de invitati din Romania si Republica Moldova.


„Scopul pe care il urmarim prin abordarea acestei teme, „Retele Inteligente de Informatii“, este de a pozitiona strategia noastra pentru urmatorii 3-5 ani in directia consolidarii statutului de parteneri preferati pentru constructia unei infrastructuri flexibile si care reactioneaza in timp real. Sunt convins ca prin implementarea retelei inteligente, aceasta devenind astfel un avantaj strategic pentru companie, prin cresterea agilitatii si productivitatii in afaceri, putem ajuta companiilor romanesti in atingerea obiectivelor de afaceri” a declarat Bogdan Constantinescu, Country Manager Cisco Systems Romania si Republica Moldova.


Editia din acest an a cuprins sesiuni in plen privind impactul pozitiv al utilizarii retelelor inteligente in sustinerea strategiilor de afaceri si cresterea economica generata de accesul in banda larga. Pe parcursul celor 2 zile s-au desfasurat in paralel 48 de prezentari, grupate pe 5 sectiuni distincte, cu subiecte de mare actualitate, printre care: IP Communications, Security, Business Ready Data Center, Storage & Optical, Network Management Services, Technology Applications si solutii pentru Service Providers. Partener principal al evenimentului a fost compania ROMTELECOM. ROMTELECOM a finalizat dezvoltarea unei retele Internet Protocol (IP), prima de acest gen, care va furniza segmentului corporatist din 43 de zone metropolitane majore din tara noi servicii securizate bazate pe IP.


Noua retea de transport de tip IP bazata pe tehnologia MPLS (comutarea multi-protocol pe baza de etichete) constituie fundamentul pentru reteaua nationala de banda larga DSL ce este disponibila comercial din luna mai a acestui an. „Cisco a acordat consultanta pe baza unei solide perceptii si aprofundari a afacerii noastre si a fost in masura sa ofere solutiile de tip carrier-class, pe care le-am solicitat pentru a putea aduce pe piata, cat mai repede cu putinta, serviciile noastre bazate pe Internet Protocol“, a mentionat Pieter Bakker, Directorul Comercial al ROMTELECOM.


Evenimentul a gazduit o expozitie permanenta in cadrul careia au fost prezentate echipamente si demonstratii tehnice de solutii si tehnologii Cisco realizate de partenerii acestei editii: ROMTELECOM, Datanet Systems, HP Romania, Kernel Control, IBM Romania, Omnilogic, Trend Import Export, Trend Micro (reprezentat de GECAD NET) si Intrarom. Alaturi de companiile mentionate mai au prezentat, de asemenea, Astral, Crescendo, S&T Romania (EMC Velocity Partner).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite