Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SolvIT aduce in Romania portalul Liferay

23 Februarie 2011



SolvIT Networks a semnat un parteneriat cu compania Liferay, Inc., unul din liderii mondiali de solutii tip enterprise portal, avand cea mai mare crestere si evolutie din piata in ultimii doi ani.
Prin acest parteneriat, SolvIT Networks aduce in Romania, pe langa unul din cele mai avansate portale din piata si un portofoliu vast cu servicii de inalta calitate, specializate in implementarea si personalizarea avansata a portalelor pe nevoile clientilor.


Prin implementarea portalului Liferay, companiile realizeaza la un cost redus o crestere semnificativa a productivitatii si o imbunatatire majora in comunicarea organizationala, beneficiind de functionalitatiile standard ale acestui portal:
•Content & Document Management integrat cu Microsoft Office®
•Web Publishing si Shared Workspaces
•Enterprise Collaboration
•Social Networking si Mashups
•Identity Management si Single Sign-On


Despre Liferay, Inc.
Liferay, Inc. este un furnizor de portal open source si produse software asociate, pozitionat de Gartner in sectiunea liderilor din studiul Magic Quadrant 2010. Liferay. Inc. are portale implementate de catre companii din intreaga lume din topul Fortune 500, precum Allianz, AutoZone, Benetton Group, Cisco Systems, Lufthansa Flight Training, Ministerul de Aparare Francez si natiunile Unite. Compania ofera servicii profesionale, suport tehnic, dezvoltare customizata si training profesional pentru asigurarea unei implementari de succes in cele mai complexe medii IT.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite