Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Ericsson se pregateste sa ofere servicii pentru 4G/ LTE

23 Februarie 2011



Pe masura ce traficul mondial de date creste pentru a sustine noul comportament de consum media al utilizatorilor, activitatea jucatorilor din telecom si IT se intrepatrunde intr-o mai mare masura. In acest context, Ericsson isi modifica strategia si va investi in dezvoltarea competentelor de suport si servicii operationale 4G/ LTE si IT.


Compania suedeza isi valorifica deja experienta a sute de implementari de retea si competentele internationale in domeniul serviciilor prin patru centre globale de servicii, amplasate in Romania, Mexic, India si China. În acest moment, aproximativ 40% din proiectele de livrare de servicii pot fi susţinute de la distanţă.
Investiţiile realizate în centrul Ericsson din România îi permit companiei să gestioneze operaţiuni de la distanţă şi să ofere suport pentru implementări LTE, consolidându-şi astfel poziţia ca lider pe acest segment de activitate. Centrul Global de Servicii Ericsson de la Bucuresti detine o echipa de aproximativ 50 de experti de servicii LTE care ofera suport pentru astfel de implementari din toata lumea. Stephen Bury, seful centrului local, a explicat, de asemenea, ca angajatii sai se specializeaza si in dezvoltarea de aplicatii software si solutii end-to-end de livrare de continut.


La nivel global, Ericsson are o echipă de peste 45.000 de profesionişti în domeniul serviciilor, activi în 175 de ţări. Marea majoritate a acestora lucrează la nivel regional sau local, aproape de utilizatori. De aceea, Ericsson colaborează zilnic cu aproximativ 15.000 de subcontractori.



Tags: Ericsson, servicii, LTE, 4G

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite