Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Novensys implementează o soluţie ERP la IRCAT-CO

28 Februarie 2011



Compania Novensys a anuntat ca a câștigat licitaţia publică organizată pentru implementarea sistemului de gestiune a resurselor întreprinderii la IRCAT-CO.
Novenys a identificat si propus Microsoft Dynamics AX 2009 ca fiind cea mai potrivită solutie pentru intentiile de dezvoltare si extindere ale business-ului IRCAT-CO.
„Decizia de a implementa un nou sistem ERP a venit din analiza fluxurilor interne din cadrul companiei, constientizând astfel că vechea solutie nu mai corespunde nevoilor crescânde de informatii centralizate si că informatiile provenite din diferitele sisteme informatice existente la acel moment fragmentează si întârzie procesul decizional ducând astfel la costuri din ce în ce mai mari la nivel operational”, a declarat Adrian Dragomir, General Manager IRCAT-CO.


Compania a beneficiat de finanţare din fonduri structurale pe linia de finanţare 3.1 „Sprijin pentru sisteme TIC integrate şi alte aplicaţii electronice pentru afaceri”, pentru proiectul „Implementarea unui sistem informatic integrat la nivelul firmei IRCAT-CO”. Semnarea contractului între Novensys şi IRCAT-CO a avut loc la finalul anului trecut, specialiştii Novensys începând deja implementarea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite