Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Beia Consult si Dialogic participa la Capacity Balkans

01 Martie 2011



Beia Consult International anunta participarea cu Dialogic la conferinta Capacity Balkans care va avea loc in Bucuresti, 11-12 Aprilie la hotelul Radisson BLU. Acest eveniment se adreseaza operatorilor de telefonie wholesale care ofera solutii complete end-to-end atat local cat si global pentru operatori wireless, operatori de cablu, integratori de sisteme, operatori tip carrier si furnizori de internet.


Pentru a oferi acestor clienti posibilitatea de a se dezvolta si extinde, operatorii wholesale ofera pe langa disponibilitatea ridicata si calitatea vocii si alte servicii precum securitate, eficienta si monitorizare. Seria de conferinte „Capacity” aduce pentru industria internationala de telecomunicatii wholesale un set unic de forumuri anuale unde directori executivi seniori se intalnesc si evalueaza schimbarile pietelor telecom globale si regionale.


Pentru a afla mai multe despre optimizarile tip carrier-level de la Dialogic, ofertele de produse robuste pentru switching, gateway si securitate perimetru pentru infrastructura si dezvoltarea de VAS (Value Added Services) inovative mobile generatoare de venit cu Dialogic, reprezentantii companiei va asteapta la standul B3.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite