Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SolvIT ofera accesul la Queue Management inteligent

04 Martie 2011



SolvIT Networks anunta semnarea unui parteneriat cu Q-nomy Inc, un lider in furnizarea de solutii software inovatoare pentru servicii de remediere imediata a problemei si centre de vanzari, precum sucursale bancare, telecomunicatii si magazine de telefonie mobila, centre medicale, magazine de retail, birouri guvernamentale etc.
Succesul parteneriatului este garantat de alaturarea produselor cu valoare adaugata Q-nomy, a bazei de date, vasta si calitativa, detinuta de SolvIT Networks, precum si a competentelor de implementare, experimentate in multe proiecte realizate de SolvIT Networks.


Despre Q-nomy
Q-nomy Inc. este un lider in furnizarea de solutii software inovatoare pentru servicii de remediere imediata a problemei si centre de vanzari.
Viziunea Q-nomy este de a valorifica la maxim vizita fiecarui client. Indeplinirea acestei viziuni este Q-Flow®, solutia completa de optimizare a experientei clientului (Customer Experience Optimization Solution) pentru centrele de remediere imediata a problemei.
Software-ul Q-Flow modeleaza experienta individuala creata de vizitarea centrului, de la intrare si pana la iesire, in functie de istoricul clientului, asteptarile si nevoile acestuia – si, in acelasi timp permite afacerii sa foloseasca aceasta experienta ca si platforma pentru mesajele si publicitatea multi-canal vizate.
Q-Flow ofera un foarte bun randament al investitiilor, realizat prin maximizarea eficientei, cresterea vanzarilor si imbunatatirea serviciilor, utilizand instrumente avansate de optimizare si monitorizare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite